- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79

Malzemeler
150 gr Rioba vişne şurubu
6 adet armut
1 adet çubuk tarçın
3, 4 adet karanfil
150 gr toz şeker
150 gr su
Süslemek için:
Taze nane
6 adet dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
Armutların saplarını bırakarak kabuklarını ince bir şekilde soyun. Ortasını oyacak ile çıkarın. Derin bir tencerede su, toz şeker, Rioba Vişne Şurubu, karanfil ve çubuk tarçını bir arada kaynatın. Ocağın altını kısın ve armutları tencerenin içine atın. 30 dakika kısık ateşte pişirip soğutun. Taze nane ve dondurulmuş vişneyle süsleyerek servis edin..