Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Vertu'nun Android işletim sistem

cLaS

Yarım Kalmış cümleyim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36

Eldar Murtazin, yaklaşık iki gün önce, Vertu'nun Android işletim sistemli bir model üzerinde çalıştığını Twitter aracılığıyla açıklamıştı. Bugün ise Vertu Ti'ye ait olduğu öne sürülen görsel ve bazı teknik özellikler ortaya çıktı.

GL Benchmark'tan elimize ulaşan bilgiler ışığında, Vertu Ti'da, 28 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli (Krait) Qualcomm MSM8260A Snapdragon S4 Plus platformu ve Adreno 225 grafik işlem birimi kullanılmış. Dokunmatik kapasitif ekranının çözünürlüğü 480 x 800 piksel (WVGA) olarak açıklanan akıllı telefonun işletim sistemi ise Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich''.

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC ve Bluetooth 4.0 gibi güncel teknolojilere ev sahipliği yapan akıllı telefonun bataryası ise 1.250 mAh kapasiteli. Murtazin'e göre Vertu Ti'ın fiyatı 3000 Euro olacak.

Üst gelir grubuna yönelik cep telefonları üreten Vertu'nun %90'lık hissesi özel sermaye şirketi olan EQT grubuna, geriye kalan %10'luk bölüm ise Nokia'ya ait.

Üst Alt