Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Varmı Tavsiye edeceğiniz Güzel Tatil yerleri ve Oteller ?

Mehmet

IRC Operatör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Selam Arkadaşlar , tavsiye edeceğiniz tatil yerleri ve oteller varsa isimlerini alabilirmiyim

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Antalya'ya 40 km uzaklıkta yer alan Kemer, son 20 yılda büyük bir gelişme göstererek ülkemizin önemli turizm noktalarından biri olmayı başarmıştır.

50 kilometreye varan kıyı şeridi ile ormanların birleştiği Kemer, doğanın harika özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu eşsiz doğayı görmek ve bedenini dinlendirmek isteyen gezginler de yaz aylarında bu beldeye akın etmektedir.
Kemer'de bolca hizmet veren tesislerden biri de Kemer tatil köyleridir. Kemer merkezden çok Tekirova, Çamyuva ve Beldibi mevkisinde bulunan Kemer tatil köyleri uzun süreli konaklamalarda tercih edilmektedir.
Her şey dâhil sistemi ile hizmet veren Kemer tatil köylerinde müşteri profili ise orta düzeyde gelire sahip ailelerden oluşmaktadır. Uzun sahil şeridindeki birbirinden güzel plajlarda kurulu olan Kemer tatil köyleri birçok hizmeti bünyesinde barındırmakta olup, adeta bir yaşam merkezi sunmaktadır.
Kemer tatil köylerinde konaklamak, birbirinden güzel fırsatlardan yararlanmak isterseniz Kemer tatil köylerini inceleyebilir ve yerinizi ayırtabilirsiniz...

92928.jpg

Daima Resort Hotel

otel_fame-residence-kemer-park_Z1E1LZbtxn2Ut1ZQBc33.jpg

Fame Residence Kemer Park

[FONT=Gotham_book]Fame Style Herşey Dahil - Kemer

Çok güzel yer denizi tertemiz bir düşün derim gitmediysen ..

iyi eğlenceler dilerim..[/FONT]​

Mehmet

IRC Operatör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Yusuf kardeşim Kemer Çok Kalabalık , biraz kafa dinlemek istiyorum :)

Mehmet

IRC Operatör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Kemer merkez de denize kıyı yok diye hatırlıyorum cocuklar için hoş olmuyor

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Yusuf kardeşim Kemer Çok Kalabalık , biraz kafa dinlemek istiyorum :)

Şu ana da beldenin ismini hatırlamadım kemeri geçince 10 km ilerisinde çok güzel bir yer tarihi ve kültürel denizine bakınca kendini görüyorsun tertemiz suyu ve konaklama sorunu yok sesiz güzel bir yer ..

Üst Alt