Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Van Persie, Aybaba'ya kızdı!

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Beşiktaşlı Oğuzhan, Manchester United'ın ünlü golcüsüyle sürekli görüştüğünü söyledi

1360655842930.jpg

Kartal'ın yükselen değeri Oğuzhan, LİG TV'ye samimi açıklamalarda bulundu: 'Arsenal'de birlikte oynadığım United'lı Van Persie ile sık sık görüşüyorum. Van Persie oynamadığım zaman bana kızıyor. G.Saray maçında beni ilk 11'de oynatmayan Samet Aybaba'ya da çok kızdı.
ELAZIĞ maçını kazanmak bizim için önemliydi. Devre arasında bu maçı kazanacağımıza inandık. Ağabeylerimiz bizi uyardı. İkinci yarıya çok iyi başladık. Elazığ maçında çok koştum. 11 bin 700 metre koştum. Hedefim 12 kilometreydi. İkinci yarıda hocam beni sağ kanada çekti. Orada da iyi oynadığımı düşünüyorum. Fernandes ile çok iyi anlaşıyoruz.
MAÇLARI kazanma duygusu gol atma duygusundan çok daha iyi. Babam iyi oynadığımda bile beni eleştirir. Gece maçlardan sonra uyuyamıyoruz. Bir heyecan oluyor karşılaşmadan sonra.
DEVLERDE OYNAMAK İSTERİM
3 YIL sonra Barcelona, ManU, R.Madrid'den birinde oynamak istiyorum. Sezon başında kimse 'Şampiyon olacak mısınız?' diye sormuyordu. Şimdi herkes bize bu soruyu soruyor. Drogba büyük bir yıldız. Bakalım burada yapabilecek mi? Ersan, Mustafa ve Mehmet ile iyi anlaşıyoruz. Aybaba, genç futbolculara sadece futbol değil hayat konusunda da yardımcı oluyor. Play-station oynamayı ve uyumayı seviyorum.'

Üst Alt