Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Van der Vaart'tan Beşiktaş açıklaması

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
van-der-vaart-tan-besiktas-aciklamasi-4392154.Jpeg

Van der Vaart'tan Beşiktaş açıklaması

Van der Vaart, Beşiktaş söylentilerini değerlendirdi, ***8220;Bunlar gerçek değil. Şu an Dünya Kupası***8217;nı düşünüyorum***8221; diye konuştu.

Beşiktaş***8217;ın transfer gündemindeki isimlerden olan Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, siyah-beyazlı kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bild gazetesine konuşan Hamburglu futbolcu, ***8220;Beşiktaş***8217;ın benimle ilgilendiği söylentilerini duydum. Ancak bunun bir gerçekliği yok. Takımla kümede kalmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ve şu an aklımda olan tek şey Dünya Kupası***8221; dedi.
Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer de konuyla ilgili bir açıklamada bulunurken, ***8220;Rafael***8217;in bizimle bir yıl daha kontratı var. Bugün itibariyle şunu söyleyebilirim ki, oyuncu bizimle kalıyor***8221; ifadelerini kullandı. Alman basını ise Hollandalı yıldızın ailesinin Hamburg***8217;da yaşaması nedeniyle rahatının yerinde olduğunu ve yer değiştirmek yerine takımda kalmasının daha büyük bir olasılık olacağını savundu.

Üst Alt