Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Vajinismus ve Psikoloji

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Duygusal olarak tatmin olmada azalma herkesin rahatça girdiği cinsel ilişkiye, “ben nasıl ve neden giremiyorum?” şeklindeki suçluluk ve bu problem ruh durumunuzu olumsuz etkileyecek, işinize, eşinize ve ilişkilerinize olumsuz şekilde yansıyacaktır. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.
Utanç duyma, kendinden nefret etme, hayal kırıklığı hissi, eşine karşı suçluluk hissi, ezilmişlik hissi, çocuk sahibi olamamanın getireceği baskı, içinde bulunduğunuz durumu yansıtmaktadır. Kaygılı ve tedirgin bir ruh halindesinizdir.http://www.e-cinsel.com/wp-content/uploads/2010/10/vajinismus-psikoloji.jpg
Unutmayın, bu durumu yaratan neden, bilinçaltınız tarafından beyninize cinsellikle, cinsel ilişkiye girmekle ilgili yanlış mesajların ve komutların gitmesiyle ilgilidir. Vajinismus sizi kırar, incitir, duygularınızla oynar, aşağılık kompleksine, huzursuzluğa ve umutsuzluğa itebilir. İşte o an içinizdeki çaresizlik umutsuzluğa dönüşebilir.
Eğer vajinismusu çözmek küçük bir adım atarsanız, gerçekten kendinizi özgürleştirir, içinizde ördüğünüz duvarları yıkarsınız.

Üst Alt