Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Uzaktasın ama değil...

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Uzaktasın ama değil...

Uzaktasın ama değilsin aslında. Yüreğimden kalkan kelebeklerin saçlarına konduğu an
virgs.gif
ruhların buluşmasını ne engeller? Özgür bırak ruhunu. Gecenin karanlığını delen beyaz bulutlara binip gelsin ve buluşsun benimle.

Sen aslında "ben" sin. Şimdi ne düşünüyorsam aynını düşünüyorsun biliyorum. Sabah uyandığımda yanımda olmayışının acısını daha geceden hissediyorum
virgs.gif
gözlerinde en yaramaz çocuğu gördüğüm anlar geliyor aklıma. Sende bak gözlerime. Orada yıllara meydan okuyan solmamış ve asla solmayacak bir aşk var. Senin aşkın... GÖRMEZ MİSİN?

Sesleri ayırt edemiyorum bu gece
virgs.gif
ne garip.. Aklımda sadece senin söylediğin şarkılar var. Ondan belkide! Seni dinliyorum. Bir şarkıda ben söylemek istiyorum seninle. Sesimizin duyulmadığı yer kalmasın istiyorum. Avazımız çıktığı kadar bağıra bağıra söyleyelim. Şarkımız bütün aşklara marş olsun. SÖYLEMEZ MİSİN?

Yine bir sahaba karşı sen uyumak isteyipte uyuyamadığın uykulara hasretken çalacağım kapını. Tüm ışıklar sönecek
virgs.gif
saatlerce el ele oturup tek kelime etmeden bakışacağız. Yok edeceğim korkularını. Bunca gün nasil sevmişsem seni öyle seveceğim bundan sonra'da..

Ya SEN BENİ..

SEVMEZ MİSİN?

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Sen aslında "ben" sin. Şimdi ne düşünüyorsam aynını düşünüyorsun biliyorum. Sabah uyandığımda yanımda olmayışının acısını daha geceden hissediyorum gözlerinde en yaramaz çocuğu gördüğüm anlar geliyor aklıma. Sende bak gözlerime. Orada yıllara meydan okuyan solmamış ve asla solmayacak bir aşk var. Senin aşkın... GÖRMEZ MİSİN?

Üst Alt