Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Uzaklardan bir ses olmak isterdim‏ ..

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Uzaklardan bir ses olmak isterdim‏...

Uzaklardan bir ses olmanı isterdim, bir selam, bir nefes... "Üşüme" diye seslenmeni isterdim... Bir el olmani isterdim, bir kol... "Özledim" deyip sarılmanı... En karanlık yerinde düslerimin çıkıp gelmeni isterdim. Kınalıbir bahar gibi, umut ışığı olmani isterdim hayatıma... Gelseydin ve yaslasaydım başımı omuzuna, aglasaydım doya doya ...
Geçerdi üşümesi yüregimin, gecerdi üşümesi icimin, kirpiklerimde yağmurlar dumanlanmazdı biliyorum...
Seninle suları yesil bir ırmağın kıyısında bulusmak, saclarının kokusundan öpmek, icime cekmek ve serin solugundan icmek, sana sariımak, kucaklamak, uçmak isterdim…
Ama nafile, aramizdaki bütün yollar kapalı.. Bütün dallar kesIk... Yoklugun buz gibi soguk... Üşüyorum ... Yüreğim de donmus sanki. Gözlerimde...
Ateşler icinde bedenim... Öyle bir üşüme ki, hic bir sey ısıtmıyor artık Bütün uzuvlarim uyusmus. Ezip geciyor ruhumu acılar...
Yoksun iste, kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor simdi. Kirpikleri kirilan bir zamanın teninde, ağrılı şiirler topluyorum gecelere simdi...
Bilirim, sevmek ve özlemek bir ateşe dokunmaktır; yakmaktır yüreğini yangınlarda. Ama ben üşüyorum . Yoklugun buz gibi soguk. Yakacak bir şeyimde yok…
Ağlıyorum , buza dönüşuyor gözyaslarım… Ağlıyorum, akıp gidiyor gözyaslarım çağlayanlara… Bakakalıyorum ardından caresiz…
Ah! bir el olsan dokunsan alnıma, oksasan saclarımı bir anne sefkatiyle.. Gecerdi ağrısı başımın , gecerdi biliyorum... Bir gül olsaydin bahcemde, koklasaydim nefes nefes, cekseydim icime derin derin... Bir göz olup baksaydın gözlerime, cekip alsaydın icindeki huznu... Ah! bir bilsen nasıl sevinirdi yüregim, nasıl sevinirdi dudagımdaki gelincik, kapımdaki akasya...
Susuyorum artik derin derin... Ve sessizce soluyorum bir hazan yapragı gibi... Oysa ne kadar cok hasretim konusmaya, anlatmaya anlaşılmaya .. Oysa ne cok istiyorum, tüm bedenimden sokup almani yalnizligimi, hicranimi bir tilsimla...
Yuregim kanrevan, dikenler acimasiz, ayaklarim kirik kosamiyorum artik doruklara, menzil uzak...
Gel. Yuregim ol seher gulum, her olumumde bana yeniden hayat ver. Elim ol, ayagim ol, canim ol... Gecem - gunduzum ol... Aglayan gozlerim ol her damlada yeniden dogur beni, yeniden dogur umudumu. Her oldugumde yeniden yarat ki, seni ne kadar ozledigimi anlatayim yeryuzundeki butun canli cansiz varliklara, ne kadar cok sevdigimi ..
Önce sen gel sevgilim solmadan resimler, siirler sislenmeden... İşlenmeden geceler ... Sonra olum gelsin...
Yoksun iste, kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor simdi....

Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....

Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…

Üst Alt