Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Utanç

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Bugünlerde haber sitelerine bir haber düştü..siirtte bir yarbay yaşananlardan utanç duyup hayatına son verdi diye..yani ordunun şerefi yerlere düşürüldü diye..evet bu bir utançtır aslında..ordunun nasil yıpratıldığının bariz örneğidir.. 2004 te başlayıp 2013 e kadar devam eden kara propagandanın eseridir bunlar.. bu davanın savcısıyız diyenlerin ağır ithamlarla ağır sözlerle saldırdığı bir ordudan bahsediyoruz..2007-2013 te kaç tane yarbay albay general'in intihar ettiğinin farkında mısınız?
şimdi cıkıp birileri efendim geride kaldı onlar uyandık biz gibi gevelemeye başlıcaklar..cıkıp ordu'dan özür dilediniz mi?cıkıp bu insanları arayıp yahu biz yanlış yaptık diyebildiniz mi?yok ettiğiniz ocaklara gidip hatanızı anlattınız mı? YAPMADINIZ..onların görevi budur deyip sümenaltı ettiniz..
2002-2013 döneminde cemaatle kol kola girdiniz..yönettiniz devrettiniz..yaktınız yıktınız ocaklar söndürdünüz..insanların kendini savunma haklarını ellerinden aldınız..onları yargısız infaz yaptınız..herşeyi yaptınız..ve hepiniz BAL GİBİ BİLİYORDUNUZ!! efendim biz farkında değildik şu bu yalanlarını sakın söylemeyiniz..herşeyin farkındaydınız..ama siz cemaatle bir oldunuz bu insanları bile bile yok etme telaşına girdiniz..iktidar hırsı gözlerinizi kör etmişti..önünüze set olacak herkesi yok etme telaşına girdiniz..hic unutmuyorum tezkere döneminde askerin tavrını..hic unutmuyorum askere onca hakaret ettiğiniz dönemleri..hic unutmuyorum avrupayla al gülüm ver gülüm yaptıgınız günleri..hic unutmuyorum teröristleri gizli tanık yapıp tsk yı sanıK yaptıgınız dönemleri..hic unutmuyorum masum albayları terörist gibi iceri atarken teröristleri davul zurnayla karşıladğınız dönemleri..bunların hepsine ASKER KARŞI ÇIKTI..sizde bunları ezmekle meşgul oldunuz..
neyse ki 2013 te yaşananlar kimin ne olduğunu gösterdi..ne pazarlıklar yapılmış ne ihanetler edilmiş gördük..3 yıl boyunca cemaati tasfiye ederken aslında cemaat sizi tasfiye ediyordu..biz hala bağırıyorduk cemaat orduda etkili cözüm bulun diye.. daha evvelsi bu tarz durumlarda orduda binlerce subay tasfiye edilmişti..ama beklediniz niye beklediniz neden beklediniz bunlar ayrı bir muamma..
bugün ordunun durumu icler acısı..özel harekat ın durumu icler acısı..karizması cizilen bir ülke oluştu..hani dünyaya meydan okuyan ülke aslında cılızmış bunu gördük..eniştesinden haber alan bir c.başkanı gördük.. derdest edilen bir genel kurmay başkanı gördük..askerin askerle polisin askerle askerin vatandaşla catıştığı bir ülke gördük..
yaralar ağır kabuk bağlaması zaman alıcak..gerci balık hafızalı bir milletiz..onca şey yaşandı hepsini unutmadık mı?asıl suçlular cıkıp meydanlarda kandırıldık demedi mi?inanmadık mı?her zaman ki gibi asıl suçlular yine yırtıcak olan yine garibana emir kullarına kalıcak..
önceden kınayla yollanan kışlaya askerler şimdi nasil gönderilcek?birbirinin ispiyon edilmesi icin devletin teşvik ettiği sistem oldukca nasil güvenecegiz birbirimize? olay cıkartmak icin alevilerin yoğun yaşadığı bölgelre saldırılar yaparken susanlar nasil güven duygusunu aşılıcaklar bize?çok sorular var cok düşünceler mevcut..ama sistem fazlasına müsade etmiyor..cünkü fazlasını yaparsan her zaman suçlusundur..dikkat ettiğimde 2004 ten beri yanlışı anlatanlar şuan bile yapılan yanlışları anlatıyor..ve cözüm önerileri verirken hala birileri o insanlara saldırmakla mesgul..
beyler her zaman yanlış tarafta oldunuz ve hala yanlış tarafta duruyorsunuz!! gerçeği görmekten hep aciz kaldınız..ve kalmaya devam ediyorsunuz..şuan bile hataları anlatanlara darbeci diye yaftalama peşindesiniz..
BİZİM DURUŞUMUZ BELLİDİR.. DARBEYE KARŞIYIZ.. SİVİL DARBEYE DE KARŞIYIZ..ÖC ALMA İNTİKAM ALMA DERDİNDE OLANLARA DA KARŞIYIZ..MASUM İNSANLARA ŞİDDET UYGULAYANLARA KARŞIYIZ..NORMAL CEMAAT ÜYELERİNE YAPILAN LİNÇ GİRİŞİMLERİNE KARŞIYIZ..1980 DÖNEMİNDEKİ GİBİ TUTTUĞU GİBİ GÖTÜRÜLÜP GÜNLERCE SUÇSUZ OLAN İNSANLARA YAPILAN MUAMELERE DE KARŞIYIZ..BİR HAKTAN YANA OLMAK VARDIR..BİRDE SİYASETCİDEN YANA OLMAK..BİZ HAKTAN YANAYIZ..VARIN SİZ SİYASETCİLERİN YANINDA OLUN..

Üst Alt