Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü yıldıza, babasından ayar: Cinsel içerikli klipleri bırak! Kaynak: Ünlü yıldıza, babasından ayar

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Ünlü yıldıza, babasından ayar: Cinsel içerikli klipleri bırak! Kaynak: Ünlü yıldıza, babasından ayar: Cinsel içerikli Klipleri Bırak

178588.jpg

Ünlü yıldıza, babasından ayar: Cinsel içerikli klipleri bırak!

Son dönemin gözde şarkıcılarından Bebe Rexha, çektiği klipler ve paylaşımlarıyla babasının tepkisini çekti. Kliplerinde cinsel içerikli görüntülerden rahatsız olan babası, kızını uyardı.

Ateşli klipleri ile tanınan Bebe Rexha'nın babası, "Bu aptal cinsel içerikli klipleri bırak artık. Senin yüzünden sokağa çıkamıyorum" sözleri ile kızına çıkıştı.

Arnavut asıllı ABD’li şarkıcının babası Flamur Rexha’nın kızı ile tam 2 haftadır konuşmuyor.

atesli-sarkicinin-babasindan-kizina-ayar-713966_4537_3_b.jpg

29 yaşındaki şarkıcı Bebe Rexha ise babası ile arasını düzeltmek için Newyork'a gitti.

atesli-sarkicinin-babasindan-kizina-ayar-713966_3705_4_b.jpg

Baba Rexha'nın kızana attığı "Bu aptal cinsel içerikli videoları bıraksan iyi olur bu beni hasta ediyor. Daha fazla buna dayanamayacağım. Sokağa çıkmaya utanıyorum ve bu duruma inanamıyorum" şeklinde mesaj attı.

atesli-sarkicinin-babasindan-kizina-ayar-713966_4954_5_b.jpg

Rexha, babasının sosyal medya üzerinden attığı mesajı milyonlarca takipçisiyle paylaşan Bebe Rexha, "Babam benden nefret ediyor" diyerek aile içinde yaşadıkları gerginliği hayranları ile paylaştı.

atesli-sarkicinin-babasindan-kizina-ayar-713966_7396_6_b.jpg

Üst Alt