Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü şarkıcının en büyük korkusu: Google

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
259268.jpg

ABD’li ünlü şarkıcı Taylor Swift, en büyük korkularından birinin, ismini Google’da aratmak olduğunu söyledi.
Bir dergiye verdiği röportajda korkularını sıralayan Swift, en büyük korkusunun deniz kestanesi olduğunu belirtti.

Swift ayrıca ismini internette aramaktan ve tutuklanmaktan da çok korktuğunu kaydetti. Swift, 2011 yılındaki bir açıklamasında ismini internette arama korkusunun nedenini, “Vurdumduymaz bir insan değilim. Eğer birisi hakkımda kötü bir şey söylerse, elbette bu beni üzer” şeklinde açıklamıştı.
Ünlü şarkıcı daha önce tutuklanma korkusuyla ilgili açıklamasını ise Justin Bieber’ın da aralarında bulunduğu bir ekip tarafından bir teknede büyük bir yangın çıkardığıyla ilgili bir şaka yapılması sonrasında açıklamıştı.
Verdiği röportajda üniversitede eğitim almak istediğini de dile getiren Swift, en büyük pişmanlığınız nedir sorusunu ise, “Her pişmanlığım gurur duyduğum şarkılar yazmama yardım etti” şeklinde cevapladı.

Üst Alt