Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü Popçu Berkay Silahlı Saldırıya Uğradı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ünlü popçu Berkay Etiler'de silahlı saldırıya uğradı. Şarkıcının aracına, 04:30 sularında kimliği belirsiz motosikletli iki kişi tarafından 6 el ateş edildi. Saldırının şokunu atlatan şarkıcı polis ekiplerine haber verdi. Polisler saldırıyla ilgili soruşturma açtı. Yara almadan saldırıdan kurtulan Berkay Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.​

"BENİM KİMSE İLE SORUNUM YOK"​

Silahlı saldırıya uğrayan ünlü popçu Berkay, "Benim kimse ile sorunum yok. En kısa sürede sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.

Çalıştığı gece kulübünden eve dönerken silahlı saldırıya uğrayan ünlü popçu Berkay İHA'ya yaptığı açıklamada "İşten çıktık evimize gidiyorduk. Arabayı ben kullanıyordum Saldırganları göremedik. İki kişilerdi. Bir motorun üzerindeydiler. Birinde kar maskesi, birinde kask vardı. Hayırlısı. Benim kimse ile sorunum yok. En kısa sürede sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.​

Haberturk​

Üst Alt