Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü Oyuncu Yakup Yavru Yaşamını Yitirdi

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti

25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1013276-unlu-oyuncu-yakup-yavru-hayatini-kaybetti-5ba9c9ca9e5d4.jpg

Uluslararası Adana Film Festivali'nin açılış ve Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri Törenine katılan ünlü sanatçı Yakup Yavru, törenin ardından dinlenmek için oteldeki odasına geçti. Gece kalp krizi geçiren Yavru, Özel Adana Hastane'sine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Yavru'nun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
5aeb1d40b699de2ae43e7959-5ba9ca47431d2.jpg

Yakup Yavru kimdir?
Yakup Yavru, 1 Mart 1952 tarihinde Amasya'da doğdu. Öğretmen okulundan mezun olduktan sonra birçok şehirde görev aldı.
Öğretmenlik yaptığı dönemde tiyatro ile de ilgilenmeye başlayan Yakup Yavru, "Bana Sevgiyi Anlat" isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başladı. "Böyle Mi Olacaktı?", "İkinci Bahar", "Marziye", "Unutabilsem", "En Son Babalar Duyar", "Kınalı Kar", "Mihriban", "Geniş Aile", "Papatyam" gibi televizyon yapımlarında yer alan Yavru birçok reklam filminde de yer aldı.
Yakup Yavru ayrıca; "Babam ve Oğlum", "Kutsal Damacana", "Recep İvedik", "Destere". "Ceberrut", "Baş Belası", "Benzersiz", "Aşka Geldik", "Kiraz Mevsimi" gibi filmlerde de rol aldı.

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Allah rahmet eylesin, oynadığı flimlerlerde çok güldürmüştü

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Mekani cennet ruhu şad olsun.

Adam kendine mezar almış 3 ay önce insanin şu mezarı görünce ölesi geliyor diye açıklama yapmış. 3 ay sonrada ölüyor. ;(

Üst Alt