Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den acı haber

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den acı haber​

rEQNaN.jpg

Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den sabah saatlerinde üzücü haber geldi. Menajeri Emin Albayrak' tan alınan bilgiye göre; geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşti. Köse'nin eşi Şengül Köse ise hastane önünde yaptığı açıklamada " Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var." dedi.​

BİR TAKSİ KAPIYI AÇINCA...​
İsrafil Köse'nin menajeri Emin Albayrak, kazayı hurriyet.com.tr'ye anlattı: İsrafil uzun yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla Kadıköy'e giderken park halindeki bir taksi aniden kapısını açınca çok şiddetli bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah 02.30'da beyin ölümü gerçekleşti. Çok üzgünüz'​

Nkq2ja.jpg

'GÖZLERİMDEN KAYAN YAŞ İLE UYANDIM'​
İsrafil Köse'nin yakın arkadaşı Umut Oğuz, acı haberin ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi; 'Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Her şeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyordur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün oradakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bir saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bir sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun.'​

hürriyet

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Mekanı cennet olsun :u3​

El Presidente

" Sen bir aysın,ben kara gece.."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    227
Bu anasını sattımın nasıl bir ölüm şeklidir arkadaş bıktık artık bu tarz kazalardan.
Şu arabaların aynalarına bakın. O direksiyonun sol yanındaki çubuğu kullanın.

Size birşey olmuyor da, suçsuz günahsız insan ölüyor böyle.

Üst Alt