Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üniversitelerde Tüketici Kulüpleri Kuruluyor

heLen

GeCe MaViSi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    46
İSTANBUL MALTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BİR İLK’ E İMZA ATTILAR..

Öğretmenleri Ayşe Özalkuş Şahin’in yönlendirmesiyle Derneğimizle irtibata geçen İstanbul Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Tüketici Hakları konusunda ne yapabileceklerini öğrenmek istemişler ve tarafımızdan üniversitelerinde “BİLİNÇLİ TÜKETİCİ KULÜBܓ kurmaları önerilmiştir. Önerimiz doğrultusunda kulübü kuran öğrenciler 15.11.2012 Perşembe günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda “TÜKETETİCİ HAKLARI-4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASIHAKKINDA KANUN VE BİLİNÇLİ TÜKETİCİ” konulu bir konferans düzenlemişlerdir.
Düzenlenen konferansa Genel Başkanımız Av. Şükran Eroğlu ile Genel Başkan Yardımcımız Aysel Can Ekşi katılmışlar ve genel bir sunum yapmışlardır. Sunuma Fakülte Dekanı’nın yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katılmıştır. Katılımcılar sunum sonunda çok faydalandıklarını ve bundan sonra derneğimiz ile bağlantılarını devam ettirmek istediklerini belirtmişlerdir. Kulüp üyeleri ayrıca eğitim talep ederek bundan sonrasında derneğimizde aktif olarak çalışmak istediklerini belirtmiş ve Derneğimize üye olmuşlardır.
Öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyoruz. Gençlerimizin bilinçlendirilmesi adına çok güzel bir başlangıç olan bu girişimi sonuna kadar destekliyor ve tüm Üniversitelerde “BİLİNÇLİ TÜKETİCİ KULÜPLERİ” kurulması yönünde girişim ve çalışmalar yapıyoruz.

(TÜKODER GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU)

Üst Alt