Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üniversite öğrencisi çamaşır suyu içerek ölmek istedi.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Adıyaman'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Pınar A., çamaşır suyu içerek intihar etmek istedi.

Baygın halde bulunan genç kız, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olay, gece saatlerinde Kredi Yurtlar Kurumu’nda meydana geldi.
Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Pınar A., yurttaki odasında bulunan çamaşır suyunu içerek intihar etmek istedi.
Arkadaşları tarafından baygın halde bulunan Pınar A., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Acil serviste tedaviye alınan Pınar A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(DHA)​

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Bu kız çamaşır suyu içmemiştir Yoksa genel durumu iyi olacağını sanmıyorum.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Erken müdahale edilirse midesi yıkanır.
Tuz ruhu içen çocuklar var. Sıkıntı oluyor ama ölümle sonuçlanmadı.

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Çamaşır suyu içip bayılana kadar müdahale edilmeyince geç tedavi diye düşünmüştüm ben de.

Üst Alt