-
-
-
- MFC Puanı
- -47
Hakkında ;
Adı: Indiscreetly Fondly
Yönetmen:
Senaryo: Lee Kyoung Hee
[Nice Guy, I'm Sorry I Love You]
Kanal: KBS2
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2016
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece
OYUNCULAR ;
Shin Jun Yeong (28, Kim Woo Bin)
Kore'nin en hit Hallyu starlarından biridir ve aynı zamanda oldukca kibirli ve dik kafalıdır. Hayali bir star olmak olmamasına rağmen 5 yıl önce hayatını değiştiren bir olay yasar. İleride bir yetişkin olarak yönetmen No Eul ile tekrar yolları kesişir. Jun Yeong için o, unutulmaz bir kadındır.
No Eul (28, Bae Suzy)
Oldukca yüzsüz bir kızdir. Fakat bu yüzsüzlüğü yasadığı iki talihsiz kaza sonrasında hayatının yönünü 180 derece değistirerek kazanabilmistir ve paraya bağımlı hale gelmistir. 28 yaşina bastığında, Jun Yeong ile tekrar karşılaşır.
Choi Ji Tae (30, Lim Ju Hwan)
Kanaatkar bir adamdır. No Eul ile ilk karsilasmasında onun adına kendini üzgün ve suclu hisseder. Kimliğini ve aşkını açığa vurmaksızın onun etrafında dönmeye başlar. Jun Yeong'un, No Eul'un hayatına tekrar girmeye çalıştığını görünce artık yerinde duramaz.
Yoon Jeon Geun (30, Lim Ju Eun)
Sarhoş halde araba kullanırken bir kaza yapar ve kacar. Babası nüfuz sahibi biridir. Böylece kaza örtbas edilir. Hicbir sey olmamış gibi hayatına devam ederken istedigi tek sey artik Choi Ji Tae ile evlenmektir. Fakat onun No Eul'a olan aşkını farkedince kıskançlığa kapılarak ona zarar vermek ister.
Konusu;
Shin Joon-Young (Kim Woo-Bin) ve No Eul (Bae Suzy) ayrılığı daha çocukken tatmış kalpleri kırık iki küçük çocuk.
Yıllar sonra iki yetişkin birey olarak tekrar karşılaşırlar. Shin Joon-Young şimdilerin en iyi aktör ve şarkıcısı aynı zamanda fazlasıyla zeki ve çekici biridir.
No Eul ise belgesel yapımcılığı yapmaktadır. Dürüstlükten daha çok paraya önem vermek ile birlikte, ondan daha üst seviyedeki insanlara yalakalık yapmaktan da çekinmeyen biridir.
alıntı: yeppudaa.com
Yorum;
Yine gözyaşları ve kalp acısı ile izlediğim yeri geldiğinde tebessüm ettiğim, konusunu da çok beğendiğim bir yapım oldu..Dizi bittiğinde hala bittiğine inanamadım. Noldu şimdi ee falan olmadım değil. İdrak seviyemi zorlayan bir sondu. .(abartıyor) :f25:
No Eul karakterini kendime çok benzettim.Hatta ilk kez bana benzeyen bir karakterdi diyebilirim.O yüzden diziyi iki kere sevdim. 3. sevme nedenim de Ostları.Helede aşağıda birazdan paylaşacağım iki tanesi beni benden aldı. Hergün dinliyorum desem abartı olmaz.
Emeği geçenlere ve oyunculara teşekkürler diyerek ;
Bu arada sizde mutlaka izleyin. demeyi unuttum..Ostlara kaptırmışım :s86: