-
-
-
- MFC Puanı
- 23
Ünal Aysal Soma'yı ziyaret ediyor
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal beraberindeki heyet ile birlikte, maden felaketi yaşayan Soma'yı ziyaret ediyor.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri de Soma***8217;ya gelerek acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunuyor. Öte yandan Emir Sarıgül önderliğinde 2 TIR su, çorba ve kuru gıda Soma***8217;daki afet bölgesine gitti.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kuruluyla birlikte geldiği Soma***8217;da Sözcü'ye özel olarak açıklamalarda bulundu;
***8220;Vallahi bizim Soma***8217;nın ilişkimiz eskiye dayanıyor. Tabi ki bu seferki ziyaretimiz son derece üzücü. Hepimiz bir acıyı paylaşıyoruz. Bugün gerekli olduğu kadar döneceğim ve akşam da İstanbul***8217;a döneceğim.***8221;
***8220;SOMA***8217;YA YENİDEN GELECEĞİZ***8221;
Yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül de Soma***8217;da gözlemler yapacaklarını ve İstanbul***8217;a dönünce gerekli çalışmalarını yaptıktan sonra yeniden geri döneceklerini belirtti.
Sarıgül, şu ifadeleri kullandı;
***8220;Önce ulusumuzun başı sağolsun***8230; Biz burada Galatasaray Kulübü***8217;nün sadece spor kulübü olmadığını gösteriyoruz. Van***8217;da olduğu gibi burada da halkımıza yardım ediyoruz. Yönetim Kurulu ile birlikte Soma***8217;dayız***8230; Bir kuru gıda, bir de sıvı gıda içeren 2 TIR***8217;ımızla geldik. Bütün spor kulüpleri aktif olmalıyız. Kulüpler sadece sportif amaçlarla anılmaması lazım. Biz bu tip olaylarda formalarımızı bir kenara bırakıp, ay-yıldızın altında birleşmeliyiz. Bizim buraya gelmekteki en büyük amacımız, burada neler yapılabilir diye araştırıp bunun raporunu çıkarmak. Bu sadece ilk ve ufak bir adım***8230; Soma***8217;ya yeniden geleceğiz. Bütün kulüpler olarak sorumluluk üstlenmeli, ümit ediyorum ki bizden sonra da tüm spor kulüpleri büyük özveri gösterecektir.***8221;