Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

UEFA'nın Karar Tarihi Belli Oldu

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığındaki heyet, UEFA Denetim ve Disiplin Komitesi'nde 5.5 saat savunma yaptı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, duruşma heyeti başkanının, kendilerine pazartesi ya da salı günü kararın açıklanabileceğini söylediğini bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığındaki heyetin UEFA Denetim ve Disiplin Komitesi'ndeki savunması sona erdi. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen duruşmalı toplantı 5.5 saat sürdü. Heyet, savunmanın ardından UEFA binasından ayrıldı.

Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu avukatlarıyla birlikte savunma yaparken duruşmaya katılmayan Ali Yıldırım ve Cemil Turan'ı avukatları temsil etti.

“Karar, pazartesi ya da salı günü açıklanacak"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığındaki heyetin UEFA Denetim ve Disiplin Komitesi'ndeki savunmasının ardından basına açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, duruşma heyeti başkanının, kendilerine pazartesi ya da salı günü kararın açıklanabileceğini söylediğini bildirdi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi avukat Deniz Tolga Aytöre ile basın mensuplarına açıklamalar yapan Mosturoğlu, 6 saate yakın uzun bir duruşma olduğunu ifade etti. Mosturoğlu, "Pazartesi ya da salı günü kararın açıklanabileceğini söyledi heyet başkanı. Çok değişik olasılıklarla kararlar çıkabilir. Onun tabi değerlendirmesini yapacaktır. Denebilecek şeyler bunlar, yani ilk izlenimler bunlar" diye konuştu.

Üst Alt