-
-
-
- MFC Puanı
- 16,310
Açıklama:
Ücretsiz Belge Parçalama ve İmha Yazılımı! Belgeleri kalıcı olarak parçalayın ve silinen dosyaları sisteminizden kaldırın!
Advanced US Dod 5220.22-M silme yöntemini kullanın.
Günlük kullanım için kullanımı kolay ve kullanıcı dostu bir program geçerlidir.
Sürekli veri, dosya ve belge parçalamayı destekleyin ve hassas bilgilerin sızmasını önleyin.
Hedef Penceresini Bırak - sürükleyip bırakma özelliğine göre dosya eklemek için kolay işlem.
İstenmeyen dosyaları, klasörleri ve boş alanı güvenli ve hızlı bir şekilde silin.
Windows 7/8/10 ile uyumludur.
S:
Neden dosya parçalayıcı yazılımına ihtiyacımız var?
C:
Veriler bir "Sil" düğmesi, Shift –Del düğmesi kullanılarak silinmiş olursa olsun, geri dönüşüm kutusunu boşaltır veya sabit sürücüyü biçimlendirirse, veriler herhangi bir Veri Kurtarma Yazılımı kullanılarak kurtarılabilir. Windows İşletim Sistemi, silinen dosyaları sabit diskinizden fiziksel olarak kaldırmaz, ancak bilgilerin üzerine yeni bir dosya yazılıncaya kadar veriler orada kalır. Üzerine yazılmayan silinmiş dosya yine de kurtarılabilir.Dosyaları kalıcı olarak silmek için, Windows sürücünüzden dosya ve klasörleri parçalamanıza yardımcı olan dosya parçalayıcı yazılımını kullanmanız gerekir. Hassas / kritik veri izleri bırakmadan silinen verileri parçalar.
S:
Veri Kurtarma Yazılımlarıyla Dosya Parçalayıcı kullanılarak silindikten sonra dosyaları kurtarmak mümkün mü??
C:
Dosya ve klasörler Dosya Parçalayıcı Yazılımı kullanılarak silindikten sonra, bunları geri yüklemek son derece imkansızdır. Yazılım verilerin üzerine yazarken ve standart veya seçilen parçalama desenleri kullanılarak silinmiş veya normal verileri tutan sektörler kalıcı olarak silinecektir.
S:
Parçalama sistemi dosyaları neden seçilen tüm dosyaları kaldırmıyor??
C:
Windows İşletim Sistemi ve açık olan diğer birçok uygulama sürekli olarak çeşitli sistem dosyalarını kullanacaktır. Dosyalar kullanımda ve kilitli olduğundan, diğer uygulamalar tarafından değiştirilemez.
S:
Yazılımın sürücüleri yüklemesi neden uzun zaman alıyor??
C:
Bunun nedeni, yazılımın dosya ve klasörlerin hiyerarşik yapısını oluşturmak için tüm mantıksal sürücüleri taraması gerekir. Tarama süresi, mantıksal bir sürücüdeki veri miktarına bağlıdır. Bir ağaç oluşturulduktan sonra, yazılımın sonraki kullanımlarda ağacı yüklemesi çok daha az zaman alacaktır.
S:
Geri Dönüşüm Kutusu'nu parçalamak neden birkaç kez uzun sürüyor?
C:
Her sabit disk, Geri Dönüşümlü adlı gizli bir klasör içerir. Bu klasör, Windows Gezgini veya Bilgisayarım'da veya Windows tabanlı programlarda silinen dosyaları içerir. Uyumlu programlardan silinen dosyalar, silindikleri sürücüdeki Geri Dönüşümlü klasörüne taşınır. Geri Dönüşüm Kutusu simgesine çift tıklandığında, geri yüklenebilecek silinmiş dosyaların klasör listesi görüntülenir.Parçalamak için Geri Dönüşümcü klasörünü seçtiğinizde, sistem yapılandırmasına bağlı olarak windows işletim sisteminin tamamlanması biraz zaman alabilir. Bu genellikle geri dönüşüm kutusunun kökünde alışılmadık derecede büyük miktarda dosyadan kaynaklanır. Parçalanacak dosyaların yollarını listelemek için Dosya parçalayıcı tarafından çok fazla işlem gücü gerekir.
S:
Yazılımınızı kullanarak mantıksal sürücüleri parçalayabilir miyim??
C:
Hayır, Dosya Parçalayıcısı, mantıksal bir sürücüdeki dosya ve klasörleri parçalamak için tasarlanmıştır. Dosyaları sistematik bir şekilde parçalar, böylece parçalama işlemi mantıksal sürücünün dosya sistemini etkilemez.
S:
Tüm İşletim Sistemleri File Shredder tarafından desteklenir?
C:
File Shredder, Microsoft Windows XP / 2003 / Vista / 7'yi destekler.
File Shredder Kullanıcı Görüşleri :
İndirme Linki (Resmi Web Sayfası) :
Ücretsiz Belge Parçalama ve İmha Yazılımı! Belgeleri kalıcı olarak parçalayın ve silinen dosyaları sisteminizden kaldırın!
Advanced US Dod 5220.22-M silme yöntemini kullanın.
Günlük kullanım için kullanımı kolay ve kullanıcı dostu bir program geçerlidir.
Sürekli veri, dosya ve belge parçalamayı destekleyin ve hassas bilgilerin sızmasını önleyin.
Hedef Penceresini Bırak - sürükleyip bırakma özelliğine göre dosya eklemek için kolay işlem.
İstenmeyen dosyaları, klasörleri ve boş alanı güvenli ve hızlı bir şekilde silin.
Windows 7/8/10 ile uyumludur.
Ücretsiz Dosya Parçalayıcı Üstün Özellikleri
Dosya Parçalayıcı Windows için, istenmeyen dosyaları ve hassas verileri sabit diskinizden birkaç kez US Dod 5220.22-M silme yöntemiyle üzerine yazarak tamamen kaldırmanıza olanak tanıyan gelişmiş bir veri güvenliği aracıdır.
Dosyaları güvenli bir şekilde silme
Dosya Parçalayıcısı, dosya verilerinin üzerine 15 defaya kadar rastgele bilgilerle yazacak şekilde yapılandırın, böylece orijinal verileri kurtarmak neredeyse imkansızdır.Çok Dilli Destek.....
File Shredder, MLS teknolojisini destekleyerek program içindeki dil listesinden görüntüleme dilini seçmenizi sağlar. Kurulum her şeyi hazırladığı için diller anında ek eklentiler olmadan değiştirilir.Windows Gezgini ile entegrasyon
Dosyalarınızı veya klasörlerinizi doğrudan Windows Gezgini'nden silin. Silmek istediğiniz dosyaları veya klasörleri seçin ve ardından Sağ Tıklama Menüsüne gidin ve “Ölçücü ile Yok Et” seçeneğini seçin.Sanal Klasör Kabuğu Uzantısı
Dosya Parçalayıcı'yı simgesi masaüstünüzde olacak şekilde ayarlayın. Bu nedenle Windows Geri Dönüşüm Kutusu'na benzer şekilde hareket edecektir, yani., öğeleri doğrudan simgeye sürükleyip bırakabilirsiniz.Hedef Penceresini Bırak
Sürükle ve bırak özelliğini kullanarak dosya parçalamayı kolay ve hızlı hale getirin.Tam Uyumluluk
Windows 10/8/7 ile tamamen uyumludur.32bit/64bit fark etmez...
Kullanımı kolay ve kullanıcı dostu program günlük kullanım için geçerlidir
File Shredder ile veri kurtarma yazılımı tarafından kurtarılabileceğinden korkmadan dosyaları ve belgeleri sabit diskinizden güvenli bir şekilde silebilirsiniz. Bugün Windows işletim sistemi altında silinen dosyaların alınması için çok az yazılım aracı vardır. Genellikle “dosya kurtarma” yazılımı olarak adlandırılan bu araçlar, dosyaları silmek için düzenli olarak kullandığımız Windows “delete” komutunun eksikliğinden yararlanıyor. Aslında, Windows'taki "sil" işlemi yalnızca dosyalardan bilgi parçalarını kaldırır, bu nedenle işletim sisteminde silinmiş gibi görünür. Yukarıda belirtilen özel dosya kurtarma yazılımını kullanarak bu dosyaları almak kolaydır.
İstenmeyen dosyaları, klasörleri ve boş alanı güvenli ve hızlı bir şekilde silin
Dosyaları sisteminizden kalıcı olarak kaldırmak veya parçalamak için, dosyaları rastgele ikili veri serileriyle birden çok kez yeniden yazabilen bir program kullanmanız gerekir ve bu işleme genellikle parçalama denir. Bu şekilde, dosyanın gerçek içeriğinin üzerine yazılır ve böyle parçalanmış bir dosyayı kurtarma olanakları çoğunlukla teorik olarak mümkündür.
Advanced US Dod 5220.22-M silme yöntemini kullanın
File Shredder, şirket belgelerini parçalamak için hızlı, güvenli ve güvenilir bir araç olarak geliştirilmiştir. Bu programın yazarı GNU lisansı altında ücretsiz olarak yayınladı. File Shredder'ı indirebilir ve herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanabilirsiniz. File Shredder, standart ticari dosya öğütücülerini aşan basit ama güçlü bir programdır. Yazar, böyle bir yardımcı programın herkes için ücretsiz olarak mevcut olması gerektiğine inanmaktadır. Gizli belgelerin bu kalıcı ve güvenli bir şekilde kaldırılması, mahremiyetin temel hakları meselesidir.Yazılım Hakkında SSS'ler....
S:
Neden dosya parçalayıcı yazılımına ihtiyacımız var?
C:
Veriler bir "Sil" düğmesi, Shift –Del düğmesi kullanılarak silinmiş olursa olsun, geri dönüşüm kutusunu boşaltır veya sabit sürücüyü biçimlendirirse, veriler herhangi bir Veri Kurtarma Yazılımı kullanılarak kurtarılabilir. Windows İşletim Sistemi, silinen dosyaları sabit diskinizden fiziksel olarak kaldırmaz, ancak bilgilerin üzerine yeni bir dosya yazılıncaya kadar veriler orada kalır. Üzerine yazılmayan silinmiş dosya yine de kurtarılabilir.Dosyaları kalıcı olarak silmek için, Windows sürücünüzden dosya ve klasörleri parçalamanıza yardımcı olan dosya parçalayıcı yazılımını kullanmanız gerekir. Hassas / kritik veri izleri bırakmadan silinen verileri parçalar.
S:
Veri Kurtarma Yazılımlarıyla Dosya Parçalayıcı kullanılarak silindikten sonra dosyaları kurtarmak mümkün mü??
C:
Dosya ve klasörler Dosya Parçalayıcı Yazılımı kullanılarak silindikten sonra, bunları geri yüklemek son derece imkansızdır. Yazılım verilerin üzerine yazarken ve standart veya seçilen parçalama desenleri kullanılarak silinmiş veya normal verileri tutan sektörler kalıcı olarak silinecektir.
S:
Parçalama sistemi dosyaları neden seçilen tüm dosyaları kaldırmıyor??
C:
Windows İşletim Sistemi ve açık olan diğer birçok uygulama sürekli olarak çeşitli sistem dosyalarını kullanacaktır. Dosyalar kullanımda ve kilitli olduğundan, diğer uygulamalar tarafından değiştirilemez.
S:
Yazılımın sürücüleri yüklemesi neden uzun zaman alıyor??
C:
Bunun nedeni, yazılımın dosya ve klasörlerin hiyerarşik yapısını oluşturmak için tüm mantıksal sürücüleri taraması gerekir. Tarama süresi, mantıksal bir sürücüdeki veri miktarına bağlıdır. Bir ağaç oluşturulduktan sonra, yazılımın sonraki kullanımlarda ağacı yüklemesi çok daha az zaman alacaktır.
S:
Geri Dönüşüm Kutusu'nu parçalamak neden birkaç kez uzun sürüyor?
C:
Her sabit disk, Geri Dönüşümlü adlı gizli bir klasör içerir. Bu klasör, Windows Gezgini veya Bilgisayarım'da veya Windows tabanlı programlarda silinen dosyaları içerir. Uyumlu programlardan silinen dosyalar, silindikleri sürücüdeki Geri Dönüşümlü klasörüne taşınır. Geri Dönüşüm Kutusu simgesine çift tıklandığında, geri yüklenebilecek silinmiş dosyaların klasör listesi görüntülenir.Parçalamak için Geri Dönüşümcü klasörünü seçtiğinizde, sistem yapılandırmasına bağlı olarak windows işletim sisteminin tamamlanması biraz zaman alabilir. Bu genellikle geri dönüşüm kutusunun kökünde alışılmadık derecede büyük miktarda dosyadan kaynaklanır. Parçalanacak dosyaların yollarını listelemek için Dosya parçalayıcı tarafından çok fazla işlem gücü gerekir.
S:
Yazılımınızı kullanarak mantıksal sürücüleri parçalayabilir miyim??
C:
Hayır, Dosya Parçalayıcısı, mantıksal bir sürücüdeki dosya ve klasörleri parçalamak için tasarlanmıştır. Dosyaları sistematik bir şekilde parçalar, böylece parçalama işlemi mantıksal sürücünün dosya sistemini etkilemez.
S:
Tüm İşletim Sistemleri File Shredder tarafından desteklenir?
C:
File Shredder, Microsoft Windows XP / 2003 / Vista / 7'yi destekler.
File Shredder Kullanıcı Görüşleri :
Son zamanlarda, çevrimiçi işim için yeni bir dizüstü bilgisayar aldım çünkü bir önceki performansla gerçekten berbat. Birincisini satacağım için, iyileşmesi konusunda dikkat çekiciydim. Birisi verilerimi kurtarırsa ne olur?? çünkü hepsi benim işim ve benim için çok hassastı. Ne pahasına olursa olsun önleyeceğim bir şey olurdu. Neyse ki, verileri tek bir kurtarma şansı olmadan bilgisayarımdan silmeme izin veren yazılımla karşılaştım.
- Fred
Bu aracı bilgisayarımdaki dosyaları tamamen silmek için birkaç kez kullandım. Risksiz, tavsiye ederim!
- Alice
Gereksiz tüm dosyaları, kurtarılma şansı olmadan eskisinden daha hızlı sildim. Bu benim için iyi bir haberdi!
- Lucie
Kod:
Yazılımı, cihazımdan ekstra alan açmak için kullanıyorum ve hala kullanıyorum, tamamen ücretsiz. Sadece indirin ve kullanın,pişman olmayacaksınız....!
- Minna
İndirme Linki (Resmi Web Sayfası) :
Kod:
https://www.kakasoft.com/files/FileShredder-Setup.exe