Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Uçakta Öğrencisi ile Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene Meslekten Men Cezası

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
[https://www]

Uçakta Öğrencisi ile Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene Meslekten Men Cezası

[https://foto]
İngiltere'de, okul gezisi sırasında bir öğrenci ile uçağın tuvaletinde cinsel ilişkiye giren öğretmen meslekten ihraç edildi.

İngiltere'nin*Bristol*kentindeki bir okulda görevli 28 yaşındaki öğretmenin öğrencisini uçak yolculuğu sırasında önce öptüğü, sonra da onunla birlikte içki içtiği belirlendi. Öğrencisi ile cinsel ilişkiye de girdiği tespit edilen öğretmen meslekten ihraç edildi.

ÖĞRENCİSİNİ ÖNCE ÖPTÜĞÜ, SONRA DA ONUNLA İÇKİ İÇTİĞİ BELİRLENDİ

Bristol*kentindeki bir okulda görevli 28 yaşındaki öğretmenin adının Eleanor Wilson olduğu açıklandı. Eleanor Wilson'ın öğrencisini uçak yolculuğu sırasında önce öptüğü, sonra da onunla birlikte içki içtiği belirlendi.

OLAYI SORUŞTURAN KOMİTE ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİSİ İLE CİNSEL İLİŞKİYE DE GİRDİĞİNİ TESPİT ETTİ

Ağustos 2015'te yaşanan olayı soruşturan komite, Wilson'ın daha sonra öğrencisi ile cinsel ilişkiye de girdiğini tespit etti.

REKLAM

ADS BY*ADMATİC

ÖĞRETMEN BİR DAHA ASLA GERİ DÖNMEYECEK

Wilson'ın öğrencisinden ilişkilerini gizlemesini ve daha sonra olayı soruşturmaya başlayan yetkililere yalan söylemesini istediği ortaya çıktı. Davranışı "profesyonel açıdan kabul edilemez" öğretmen bir daha asla mesleğine geri dönemeyecek. Suçlamaları reddetmişti

MESLEKTEN İHRAÇ KARARININ ÇIKTIĞI KOMİTE OTURUMUNA KATILMADI

Eleanor Wilson bugüne dek suçlamaları reddetmiş, okulu ise geçen yıl onun görevine son vermişti. Wilson, meslekten ihraç kararının çıktığı komite oturumuna ise katılmadı. Öğrencinin ve okulunun adı ise kamuoyuna açıklanmadı.

Haberler
bbb8a474623c8352f4eb8bcae0714473.jpg

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
tovbe est millet ucağabinmekten korkuyor bunlar fantezi peşine delirmiş millet :f38:

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
ogrencisinde de suc var
onlarda ogrenci ogretmen ilkskisi yokki, yeterki istesinler.. igrencler

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Uçakta libido tavan mı yapıyor nedir :sigara o kadar uçağa bindim bir bayanla ya da bayanımsıyla olan tek muhabbetim hostesin gelip acil çıkışlarda oturmak isteyip istemediğimi sorması oldu. Yine aynı seferde 50 lirayı bozmamı istedi ama 50 liram bile yok udu :sigara

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Uçakta libido tavan mı yapıyor nedir :sigara o kadar uçağa bindim bir bayanla ya da bayanımsıyla olan tek muhabbetim hostesin gelip acil çıkışlarda oturmak isteyip istemediğimi sorması oldu. Yine aynı seferde 50 lirayı bozmamı istedi ama 50 liram bile yok udu :sigara

:f38:

garibanlık+libidosuzluk= Bezelye :D

dipnot : bize niye catmıyor demeden edemiyorum :D(tüm para tasımak boyle bişi sanırım )

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
:f38:

garibanlık+libidosuzluk= Bezelye :D

dipnot : bize niye catmıyor demeden edemiyorum :D(tüm para tasımak boyle bişi sanırım )

Valla reis gariban geldik gariban gidecez heralde. :sigara Mesela geçenlerde uçağa binerken tabi 15 kg sınırını aşmamak için bastım her şeyi sırt çanrasına. 2 kilo bal vardı yanımda çantamda. Evden almıştım dedim okulda yerim iyi olur.

Neyse verdim valizi çanram xray den geçerken güvenlikler geldi telaşlıca dediler ne var kavanozda. Bende dedim bal var abi :sigara dedi onu git geri kırılacaklara ver. Bende dedim aha boku yedik. Şimdi 15 kg valiz bi o kadar da sırt çantam var ve onun parası da 8 lira falandı kilo başı. Yani bana bi 100 lira falan ekstra girecek.

Cebimde de o kadar ya var ya yok.

Kırılacaklara koydum çantayı gözlerimi yumdum ve görevli tamamdır deyince hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım.

O ballarda 5 kavanoz 100 lira olan ballardandı :sigara karakovan balı :sigara

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5

Valla reis gariban geldik gariban gidecez heralde. :sigara Mesela geçenlerde uçağa binerken tabi 15 kg sınırını aşmamak için bastım her şeyi sırt çanrasına. 2 kilo bal vardı yanımda çantamda. Evden almıştım dedim okulda yerim iyi olur.

Neyse verdim valizi çanram xray den geçerken güvenlikler geldi telaşlıca dediler ne var kavanozda. Bende dedim bal var abi :sigara dedi onu git geri kırılacaklara ver. Bende dedim aha boku yedik. Şimdi 15 kg valiz bi o kadar da sırt çantam var ve onun parası da 8 lira falandı kilo başı. Yani bana bi 100 lira falan ekstra girecek.

Cebimde de o kadar ya var ya yok.

Kırılacaklara koydum çantayı gözlerimi yumdum ve görevli tamamdır deyince hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım.

O ballarda 5 kavanoz 100 lira olan ballardandı :sigara karakovan balı :sigara

hahaha suppersin abi bi olay bu kadar güzel koemdiye donusur:D

da bişi dicem gene kardasın bence hala o ballar varmı ya :D nette falan denk geliyorum komedi reklamlarda :D neyse nasıl kısmetlenmişsen oyle yasıyoruz :D gari geldik dunyaya ...

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
hahaha suppersin abi bi olay bu kadar güzel koemdiye donusur:D

da bişi dicem gene kardasın bence hala o ballar varmı ya :D nette falan denk geliyorum komedi reklamlarda :D neyse nasıl kısmetlenmişsen oyle yasıyoruz :D gari geldik dunyaya ...

Yok o balları satan üçkağıtçı çıktı. Annemin dinlediği İslami radyo tgrt fm de reklamları vardı. En İslami spikerlerle sanki her gün röportaj yapıyormuş gibi ilk arayan 100 kişiye falan diye reklam yapıyorlardı :sigara annem de yıllardır ihlas holding ve İslami radyosu ne pazarladıysa aldı. Buna 1900 liraya elektrikli süpürge de dahil. Babam kalp krizi geçiriyordu az daha o gün :sigara

Üst Alt