-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
malzemeleri
600 gr kuzu antrikot veya bonfile 2 salçalık kırmızıbiber 2 dolmalık sarı biber 2 dolmalık yeşil biber 200 gr mantar 1 soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı Tuz Karabiber Biberiye
Üç biberli et hazırlanışı
Üç biberli et: Antrikotu veya bonfileyi jülyen doğrayın.
ı ve ayçiçek yağını tavada ısıtın. Etleri ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Etler piştikten sonra yarım ay şeklinde doğradığınız soğan ve sarımsakları ekleyip 2-3 dakika daha soteleyin. Soğanlar hafif yumuşayınca biberleri ekleyin. Biberler yumuşadıktan sonra ince dilimlediğiniz mantarı ekleyip soteleyin. Son olarak tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. üzerine biberiye serpip sıcak servis yapın.
Üç biberli et artık hazır, afiyet olsun.