Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Türkiye Süper Ligi İddaa Tahminleri 9 10 11 Mayıs 2014

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Türkiye Süper Ligi İddaa Tahminleri 9 10 11 Mayıs 2014

secure.php

Fenerbahçe Karabükspor İddaa Tahmini 107 9 Mayıs Cuma

Rize maçındaki beraberlikle şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe geçen hafta Akhisar deplasmanında dağılmıştı. Tabii ki hedefsiz kalmalarından dolayı bu tarz mağlubiyetlerin üzerinde fazla durmamak gerekiyor. Karabükspor için ise lig henüz bitmedi. Üstünde yer alan takımların hata yapmaları ve kalan maçlarda galip gelmeleri durumunda Avrupa'ya gitme ihtimalleri var. Geçen hafta Konyaspor karşısında pozitif bir futbol oynadılar fakat 1 puana razı olarak fırsat teptiler. Bu hafta gösterecekleri performans önemli. Ligin ilk yarısında Karabükspor rakibinin uzun süren yenilmemezlik serisine son vermişti. Tabii ki o maçtaki zemin durumunu hatırlıyoruz. Fenerbahçe'nin sahasında maç vereceğini düşünmüyorum. Bu nedenle taraf bahsinden ziyade gollere yönelmek mantıklı. Kazanmak zorunda olan bir Karabük ve rahat konumda olan Fenerbahçe var. Gollü bir maç bekliyorum.

2.5 üstü***65279;

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Gaziantepspor v Eskişehirspor

gaziantepspor sergen yalçınla iyi bir çıkış takaladı fakat sergen in yönetimle olan sorunları nedeniyle kısa süre sonra ayrıldı. .sergenden sonra düşüş yaşayan gaziantepp düşme hattının hemen üstüne kadar geriledi. .son 2 haftaya girilirken en azından kazanarak son haftaya daha umutlu girebilirki rakiplerinde elazığ beşiktaşla karşılaşıyor..

eskişehir ise kupada finale kaldıktan sonra tek hedef olarak ellerinde o kalmıştı ve onuda kaybettiler.. bu dakikadan itibaren gelecek yılın planlarını yapıyorlar. çünkü kupada final oynadıkları için avrupa ya gidebiliryorlar.. hafta iyi oldukça galatasaray karsısında oldukça yıpranan ve fazla efor sarfeden eskişehirli oyuncular bu maçı kaldıramaz ve puana ihitiyacı olan antep 3 puanla kakarşılaşmadan yarılır...

GAZİANTEPSPOR KAZANIR..

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Sivasspor v Akhisar Bld.

sivasspor bu hafta avntaj peşinde çünkü trabzon gs ile karşılaşıyor.. ve trabzonun olası puan kaybında kendilerini bir anda avrupa kupaları için son basamak olan 4. lük te bulabilirler.. tabi kazanmaları durumunda .. carlos ta bunu çok iyi biliyor ve seneye avrupada boy göstermek için bu maçı mutlaka almak isteyeceklerdir.. özelliklede iç sahada son derece iyi oynayan bir ekip.. bjk-fb ve gs burda mağlubiyetle ayrıldılar.
akhisar ise ligde miladını tamaladı.. göze hoş gelen bir futbo sergiledirler bu sene .. onlar içinde ligin bir an önce bitip oyuncuların dinlenme evresine geçmesi planı yapılıyor. büyük ihtimal.. zaten hamza hocada seneye bu takımın başında olmayacak..

avrupa hedefinde olan bir sivas ve hiç bir iiddassı bulunmayan akhisar mücadelesinde kazanan ev sahibi ekip olucaktır..

TAHMİN= SİVASSPOR KAZANIR....

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Fenerbahçe - Karabükspor

Fenerbahçe Seyircisi önünde şampiyonluğun verdiği moral ile rahat kazanacaktır.

Gençlerbirliği - MP Antalyaspor

Antalyaspor lige veda etti. Gençlerbirliği küme düşme sıkıntısı yaşamamak için evinde kazanacaktır.

Elazığspor - Beşiktaş

Bir yanda kümede kalmak isteyen Elazığspor Diğer yanda Ş.ligine direk katılmak isteyen Beşiktaş. Çok zor bir 90 dakika olacak. Tahmini zor bir maç ama ben bu deplasmanda kolay kaybetmeyen Beşiktaşa güveniyorum

Gaziantepspor - Eskişehirspor

Eskişehir hafta içi Kupa finalinde kaybetti. Takımın kafası rahat önümüzdeki sezon Avrupada yer alacaklar. Ben Antepin seyircisi önünde kazanıp rahat bir nefes almasını bekliyorum.

Kasımpaşa - Çaykur Rizespor

Kasımpaşa ilk 4'ü zorluyor. Rize'nin ise azda olsa düşme riski var. Zor bir maç olacak ama ben ev sahibinin kaybetmemesini bekliyorum

Kayseri Erciyesspor - Bursaspor

Erciyes için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Kayseri şehri 2.takımını da kümeye bırakmaz. Erciyes Kazanır

Torku Konyaspor - Kayserispor

Kayserispor kümeye veda etti. 2 Takımda iddaasız ve gollü bir maç olacak ama tahmin olarak çok zor bir maç olacağı aşikar. Konyaspor kaybetmez

Sivasspor - Akhisar Bld.

Akhisarın iddaası yok Sivas ise Avrupa için mücadeleye devam ediyor. Carlos ile avrupaya bu kadar yakınlaşmışken hata yapmalarını beklemiyorum. Sivas kazanır

Trabzonspor - Galatasaray

Haftanın zor maçı. Bir tarafta Uefayı garantilemek isteyen Fırtına diğer tarafta 2.olup Ş.ligine direk katılmak isteyen Aslan. Tahmini çok zor bir maç ben yinede kupanın verdiği moral ile Galatasaray kaybetmesini beklemiyorum.

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Fenerbahçe - Karabükspor

Kutlamalar ve eğlenceler arasında geçen süreçte evsahibi takımın sahasında da olsa maça çok asılmayacağını düşünüyorum. UEFA hedefinde olan ve Fenerbahçe ile yaptığı son 3 maçı da kazanan Karabükspor'un bu maçta kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Tahminim Karabükspor yenilmez yönünde olacaktır.

Gençlerbirliği - MP Antalyaspor

Antalyaspor'da moraller ciddi şekilde bozuk. Gençlerbirliği her maça aynı ciddiyetle çıkan bir takım. Evlerinde 5 maçtır yenilmiyorlar. Bu maçta evsahibini favori görüyorum.

Elazığspor - Beşiktaş

Bu haftanın zor maçlarından bir tanesi de bu karşılaşma. Kasap et, Koyun can derdinde. Okan Buruk bu maçta galibiyet için herşeyi yapacaklarını söyledi. Beşiktaş ise 2.lik derdinde. Rakipleri Galatasaray'ın Trabzonspor ile maçı olduğundan dolayı biraz da rahatlar ancak işlerini riske atmak istemiyorlar. Ben bu maçta taraf bahsinden çok bol gol olacağını düşünüyorum. Tahminim 2.5 üstü yönünde olacak.

Gaziantepspor - Eskişehirspor

Uzun zamandır formsuz bir Eskişehirspor var. Hedef maç seçtikleri kupa maçında iyi oynadılar ancak kaybettiler. Onlar için sezonun pek bir anlamı yok. Gaziantep ise bu maç çok kritik ve mutlaka galip gelmek zorundalar ve bunu başaracaklarını düşünüyorum. Tahminim evsahibi kazanır.

Kayseri Erciyesspor - Bursaspor

Maç öncesi Bursa'da ciddi eksikler mevcut ve bu maç onlar için de çok önemli bir anlam ifade etmiyor. Erciyes için sıkıntı devam ediyor. Evsahibi bu maçı ne yapıp edip kazanacaktır.

Sivasspor - Akhisar Bld.

Akhisar sezonu kapadı. Hamza Hamzaoğlu da bırakacağını açıkladı. Hedefi olan ve rakiplerinin zorlu maçları olan Sivasspor hata yapmayacaktır. Maçın aynı zamanda bol gollü geçmesini de düşünüyorum. Sivasspor Kazanır.

Trabzonspor - Galatasaray

Bir tarafta Hami Mandıralı yönetiminde yenilgi yüzü görmeyen Bordo Mavili ekip, diğer tarafta kupa sarhoşu ve aynı zamanda deplasman fobisiyle dolu Galatasaray. 2 takımın da ayrı ayrı hedefleri mevcut. İbre Trabzon'dan yana. Ancak ilginç bir not; Bu maçın hakemi Fırat Aydınus ve Trabzonspor bu hakemin yönettiği İstanbul takımlarıyla olan maçlarının hiçbirini kazanamadı. (8 maç 4 beraberlik 4 mağlubiyet). Bu garip duruma rağmen Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Üst Alt