Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Malı Dizisi Neden Final Yapıyor ?

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Türk Malı dizisinin istenilen reyting oranını alamaması dolayısıyla final yapacağı öğrenildi.*

Yeni sezona umutla başlayan ve oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer,*Hasibe Eren, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Korkut *Ayhan Taş, Seren Fosforoğlu, *Anıl İlter gibi oyuncuların yer aldığı*'Türk Malı'*dizisi için final kararı alındı.

REYTİNGLERDE BAŞARIYI YAKALAYAMADI

Star TV yönetiminin, *Türk Malı dizisini reytinglerini istenilen düzeyde bulmadığı için yayından kaldırdığı söyleniyor. Türk Malı, 8'inci ve final bölümü ile 27 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

MEHMET ALİ ERBİL AYRILMIŞTI

Mehmet Ali Erbil, dizi setinde taciz iddiasıyla Türk Malı'ndan ayrılmış yerine kadroya Hamdi Alkan dahil olmuştu. Erbil bu iddiaları yalanlamıştı.

İlksu

Sanırım artık insan, tutunamıyor insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Önceki ilk hali her ne kadar argo türkçesi bozuk bir dizi idiysede daha samimi daha izlenmişti.... bu yeni hali zaten beğenilmedi belli idi yapsın final.

Mehmet Ali Erbil ise tuzu biberi olmuş ne adam ya herkese askıntı demekki dur durak bilmiyor yaş her ne olduysa da :)

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Önceki ilk hali her ne kadar argo türkçesi bozuk bir dizi idiysede daha samimi daha izlenmişti.... bu yeni hali zaten beğenilmedi belli idi yapsın final.

Mehmet Ali Erbil ise tuzu biberi olmuş ne adam ya herkese askıntı demekki dur durak bilmiyor yaş her ne olduysa da :)
Düşünsene adama hep kendi gibi roller geliyor .Hep aynı rolü oynuyor bir de eski karısıyla oynadı hayret
Ztn saat değişikliği yapılmıştı
Aslında şans tanınabilirdi diye düşünüyorum Bismillah demeden bitti

İlksu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Sadece bu dizi değil birçoğu 10 bölüm görmeden final yapıyor tutulmuyor ne olacak konular saçma hep birbirinin aynı insanın ilgisini çekecek bişey olmadığından

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Sadece bu dizi değil birçoğu 10 bölüm görmeden final yapıyor tutulmuyor ne olacak konular saçma hep birbirinin aynı insanın ilgisini çekecek bişey olmadığından
Şu an çok dizi var sonu final olan
Bu sene kaç dizi başlayacak sayısını bilmiyorum
Her gün yeni bir dizi haberi

İlksu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Şu an çok dizi var sonu final olan
Bu sene kaç dizi başlayacak sayısını bilmiyorum
Her gün yeni bir dizi haberi

Evet her gün yeni dizi tanıtımı yapılıyor birçoğunun başladığını görmeden bakıyoruz ki final olmuş... ben çok fazla düşkün değilim tv ye kelime oyunu varya onu evde olursam çok takip ederim...

Beren Saat'in sabah bir haberi vardı neden ortalarda uzun süredir yoksun diyorlar...Gelen seneryoları beğenmiyorum o nedenle sıcak bakmıyorum demiş... demek ki konular gerçekten beğenilmiyor...

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Evet her gün yeni dizi tanıtımı yapılıyor birçoğunun başladığını görmeden bakıyoruz ki final olmuş... ben çok fazla düşkün değilim tv ye kelime oyunu varya onu evde olursam çok takip ederim...

Beren Saat'in sabah bir haberi vardı neden ortalarda uzun süredir yoksun diyorlar...Gelen seneryoları beğenmiyorum o nedenle sıcak bakmıyorum demiş... demek ki konular gerçekten beğenilmiyor...
Ben adını sen koy o diziye hastayım günlük dizi evet ama hikayesi anlatilis biçimi güzel
O diziyi seçmelerinin en büyük nedeni digerlerinine benzememesi
Carpik ilişkiler ,aldatma katiyen yok ve dizi bütün senaryo hatalarına rağmen izleniyor düşün
Kelime oyunu güzel ,aileler yarışıyor da güzel keşke o da yeniden çekilse TV 8 eski bölümünü veriyor onunda hep sonuna denk geliyorum
Ben zaten dram izleyemiyorum kaldıramıyorum genel de romantik komedi tarzı tercih ediyorum

İlksu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Ben adını sen koy o diziye hastayım günlük dizi evet ama hikayesi anlatilis biçimi güzel
O diziyi seçmelerinin en büyük nedeni digerlerinine benzememesi
Carpik ilişkiler ,aldatma katiyen yok ve dizi bütün senaryo hatalarına rağmen izleniyor düşün
Kelime oyunu güzel ,aileler yarışıyor da güzel keşke o da yeniden çekilse TV 8 eski bölümünü veriyor onunda hep sonuna denk geliyorum
Ben zaten dram izleyemiyorum kaldıramıyorum genel de romantik komedi tarzı tercih ediyorum
Hahhh annem gibi sendemi onu seyrediyorsun annemde o günlük dizileri hiç kaçırmaz birde yemek proğramlarını gerçi benim annem onlardan güzel yemek yapıyor hele hamur işlerini .. :)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
şevkat yerimdar ve çocuklar duymasın izleyin hiç olmazsa gülümsetiyor:)

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
şevkat yerimdar ve çocuklar duymasın izleyin hiç olmazsa gülümsetiyor:)
Şevkat i izlerim ama çocuklar duymasın onu birakali kaç zaman oldu
Belki o diziyi ilk keşfeden bendim TGRT de izlerdim diziyi dizi ATV ye geçti bir gün sonra okulda herkes o diziden bahsediyor o zaman anladım kanal önemli
TGRT de izleyen yokmuş maalesef [emoji3][emoji3][emoji23]

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Hahhh annem gibi sendemi onu seyrediyorsun annemde o günlük dizileri hiç kaçırmaz birde yemek proğramlarını gerçi benim annem onlardan güzel yemek yapıyor hele hamur işlerini .. :)
Evet ben özetini paylaşıyorum dizinin anneme bir güzellik yap ne olacak bitecek okuyuver

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
hala gülümsetebiliyor çocuklar duymasın

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Yeni Gelinde güzel başından beri izlerim o diziyu