Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi

18319.jpg

Hava Ulaştırma Fakültesi( İzmir-Selçuk Kampüsü)

Türk Hava Kurumu Üniversitesinin İzmir-Selçuk Kampüsü bünyesinde açılan Hava Ulaştırma Fakültesi 2015 yılında eğitim-öğretime start verecek. Pilotaj ve Hava Trafik Kontrolör eğitimi verecek Hava Ulaştırma Fakültesi
virgul.gif
öğrencilerine uygulamalı eğitim verilmesi için Selçuk kampüsü bünyesinde uygulama laboratuvarları (hangarlar
virgul.gif
kule
virgul.gif
simülatör
virgul.gif
operasyon binası
virgul.gif
brifing salonu) da bulunmaktadır.

Özellikle az bilinen mesleklerden biri olan Hava Trafik Kontrolörü olmak isteyenler için bulunmaz bir kampüs ve fırsat olacak Hava Ulaştırma Fakültesi için üniversite tercihlerinizin ilk sıralarına yazmanızı öneririz.
Havacılık sektörünün hızla büyümesi
virgul.gif
gelecekte havacılağa olan talebin ve ihtiyacın artmasıyla meslek seçiminde havacılık sektörüne yönelik seçimlere yer vermek oldukça akıllıca olacak gibi görünüyor. Özellikle ailelerin Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde bulunan fakülteleri ve öğretim veren branşları mercek altına almasını tavsiye ederiz. Böylece gençlerin ilgisini çekecek ve sektörde çığ gibi büyüyen ihtiyaca yönelik mesleklere çocuklarını yönlendirebilirler.

Üst Alt