Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Türk erkeklerinin çapkın olması

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Allah çarpar , çarpar. Erkekler çapkın değil , kadınlar flörtözdür.

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Zaten tek taraflı değildir ama adamın sevgilisi karısı varken başka birine asılması çapkınlık diyorsunuz resmen aldatmak bu

Tek taraflı olmadığını sen söyledim , tabiki bu dediğin şeyleri savunmuyorumda . Kesinlikle karaktersizliktir. Ama sonuçta biranda herşey gelişebiliyor. Bu konuda ne kadar pişman olsada insan . :) Ama dediğim gibi kötü bir şey , birbirini gerçekten seven ve ilişkileri gayet iyi giden bir ilişkide bu tarz sorunlar olacağını sanmıyorum. Özellikle seven erkek sadıktır. Bu unutumamalı...

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Zaten tek taraflı değildir ama adamın sevgilisi karısı varken başka birine asılması çapkınlık diyorsunuz resmen aldatmak bu

Tek taraflı olmadığını sen söyledin , tabiki bu dediğin şeyleri savunmuyorumda . Kesinlikle karaktersizliktir. Ama sonuçta biranda herşey gelişebiliyor. Bu konuda ne kadar pişman olsada insan . :) Ama dediğim gibi kötü bir şey , birbirini gerçekten seven ve ilişkileri gayet iyi giden bir ilişkide bu tarz sorunlar olacağını sanmıyorum. Özellikle seven erkek sadıktır. Bu unutumamalı...

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406

Tek taraflı olmadığını sen söyledin , tabi ki bu dediğin şeyleri savunmuyorum da . Kesinlikle karaktersizliktir. Ama sonuçta bir anda her şey gelişebiliyor. Bu konuda ne kadar pişman olsa da insan . :) Ama dediğim gibi kötü bir şey , birbirini gerçekten seven ve ilişkileri gayet iyi giden bir ilişkide bu tarz sorunlar olacağını sanmıyorum. Özellikle seven erkek sadıktır. Bu unutulmamalı...

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Tek taraflı olmadığını sen söyledim , tabiki bu dediğin şeyleri savunmuyorumda . Kesinlikle karaktersizliktir. Ama sonuçta biranda herşey gelişebiliyor. Bu konuda ne kadar pişman olsada insan . :) Ama dediğim gibi kötü bir şey , birbirini gerçekten seven ve ilişkileri gayet iyi giden bir ilişkide bu tarz sorunlar olacağını sanmıyorum. Özellikle seven erkek sadıktır. Bu unutumamalı...

Tabiki gerçekten seviyorsa ne aldatır ne de başka bir kadına bakar keza bu kadın için de geçerlidir

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Ne yani çapkın olmak suç mu? Hata mı?, Kusur mu?
herkesin yaşam seçimini, hayata bakış açısını ve zevklerini ele alırsak bunu bu şekilde genelleme yapmak çok ilkel bir düşünce olur.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Son yıllarda kimin eli kimin cebinde belli değil. Kadını da aynı erkeği de.

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
Türk kadınlarının peynir sevmesiyle orantılı olabilir. cümle böyle olmayacaktı normalde de.. işte. . ...

ayrıca medyada kadınların ne şekilde gösterilidği ortada.

genç kızlarımızın bu gösterilenleri ne kadar büyük bir hevesle örnek aldığı da ortada...

adamlar ne yapsın şimdi bazılarına bişey diyemicem.

Üst Alt