Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Turabi: Acun Paramı Kuruşu Kuruşuna Verdi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Survivor şampiyonu Turabi, herkesin merak ettiği soruyu cevaplayarak Acun'un parasını zamanından bile önce kuruşu kuruşuna ödediğini söyledi.​

turabi-acikladi-acun-ilicali-parami-kurusu-7831600_x_6681_o.jpg

MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI​

Yetenek Sizsiniz'de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi ilginç açıklamalarda bulundu. Turabi zaman zaman ortalığı kırıp geçirirken kimi zaman da çekimlerde başına gelen ilginç olayları anlattı.​

İşte Turabi'den ilginç açıklamalar:​

"ASLINDA AGRESİF DEĞİLİM"​

Normal hayatta sokakta hiç kimseyle tartışmam. Adada açlık ve yarışmanın verdiği heyecandan dolayı daha agresif olduk. Sadece ben değil bütün yarışmacılar agresifti.​

"SABİT KANCA 2 FİLMİNDE OYUNCUNUN OMZUNU MORARTTIM"​

Filmin provalarında gerçekçiliği yansıtmak için kemik tespihle gerçekten vuruyordum. Yönetmen en sonunda "yeter vurma" diye beni uyardı.​

"ACUN ABİ PARAMI KURUŞU KURUŞUNA ÖDEDİ"​

Acun abi paramı kuruşu kuruşuna verdi. Hatta zaman zaman tarihinden önce verdi.​

"AYŞE ALGAN'DAN OYUNCULUK DERSİ ALIYORUM"​

Herkesin eksikleri vardır. Ben de kamera önünde olmayı seçtiğim için kamera önündeki eksiklerimi kapatmak için tabii ki eğitimini alacağım.​

"HERKES BENİ FARKLI TANIYOR"​

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu beni sadece agresif ve kavgacı zannediyor. Yolda görenler bana ön yargısız yaklaşıyor. Benim adıma açılmış çok fazla sahte hesap var; ancak bunun önüne geçmek çok zor.​

"ŞAFAK SEZER BENİM İÇİN ÇOK AYRI"​

Survivor'dan çıktığım günden beri Şafak Sezer'in yardımını inkar edemem. Şafak Sezer'le bir projemiz var ama henüz kafamızda. Büyüsü kaçmasın diye kimseye bundan bahsetmiyoruz.​

"SEVENİM OLDUĞU KADAR NEFRET EDENİM DE VAR"​

Nefret edenler beni tanımayan tanımak istemeyen kişiler. Beni tanıyanlar zaten biliyor. Sevenim olduğu kadar nefret edenim olması iyi ortada kalmaktan daha iyi.

turabi-acun-parami-kurusu-kurusuna-verdi-7831600_3352_m.jpg

Haberlercom​

Üst Alt