Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tuba Ünsal rüküşlüğüyle şaşırttı

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Mısır tatili dönüşü Bebek'te görüntülendi. Önceki gün sahilde yürüyüş yapan güzel oyuncu, arkadaşını görünce ayak üstü sohbet etti. Arkadaşının çocuğunu seven Ünsal, daha sonra gazetecileri görünce sohbetini keserek selamlaştı.

MISIR SEFASI
Mısır tatilinin nasıl geçtiğini soran muhabirlere, “Çok güzel zaman geçirdik, çok eğlendim. Daha önce twitter’da yazdığım gibi, Dünya’nın birkaç doğa harikasını gördüm. Bundan sonra da görmediğim yerlere gitmek istiyorum” diyen oyuncu, yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti. Transparan gömleğiyle tüm bakışları üzerine çeken Tuğba Ünsal, yeşil bluzu, siyah kareli eteği ve kırmızı pabuçlarıyla kıyafetlerinde uyumsuz bir görüntü çizdi.

Üst Alt