Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Trend: Oxblood Bordo

• MFC Puanı
    0
oxblood-bordo-trendi-3.jpg

icon1.gif
wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( %1$sx%2$s ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
oxblood-bordo-trendi-3.jpg

Giovanna Battaglia

Yoksa Oxblood kırmızı mı desem, hangisi daha doğru olur bilemiyorum ama sanırım iki şekilde de yanlış bir tanım olmayacak. Aslında geçen yıldan beri sık sık duyduğumuz bir kelime Oxblood... Bordo değil de Oxblood bordo denmesi kimi vampirseverlerin hoşuna gitse de, aslında kahverengiye bakan bordo anlamında kullanılıyor. Bu karizmatik ve asil rengin yükselişi 2013-2014 sonbahar/kış sezonunda zirveye doğru ilerliyor.

oxblood-bordo-trendi-1.jpg

Ece Sükan

Sezonun "must have" mertebesindeki parçalar eğer Oxblood bordoysa çok daha kıymetli! Bu yükselişin ardında bu rengin çok kullanışlı olması ihtimali var diye düşünüyorum. Bir kere Oxblood çoğu renkle uyum içerisinde olan bir ton. İkinci olarak hemen hemen herkese, her cilt tonuna yakışıyor. Bir de çok renkli giyinmeyen, özellikle kırmızı gibi tonlardan kaçan kişilerin bile sempatisini kazanmış ve bu sempatiyle gardıroplarda kendine yer bulan güzel bir renk olmasıyla dikkati çekiyor. Son olarak makyajda da çok önemli bir yeri var. Özellikle bu sezon Oxblood bordo dudaklar ve tırnaklar seksapeli tavana vurduruyor.

oxblood-bordo-trendi-11.jpg

Kayture

Oxblood bordo rengin genellikle nötr tonlarla yakıştığını söylemek lazım. Yani ekru, bej, beyaz, gri, haki, yağ yeşili tonlarıyla harika görünüyor. Siyahla harika bir ikili. Buna ek olarak ben turuncu ve kiremit tonlarıyla da çok yakıştırıyorum. Jeankumaşlarla Oxblood rengin uyumu da mutlaka denenmeli diye düşünüyorum.

oxblood-bordo-trendi-8.jpg

oxblood-bordo-trendi-4.jpg

oxblood-bordo-trendi-5.JPG

oxblood-bordo-trendi-6.jpg

oxblood-bordo-trendi-7.jpg

oxblood-bordo-trendi-10.jpg

oxblood-bordo-trendi-9.jpg

Üst Alt