Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Topuklular Baş Ağrısı Yapıyormuş

Esatt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
uzmanlar topuklu ayakkabı giyen kadınları çok dikkatli olması gerektiğini söylüyor. Yüksek topuklu ayakkabıların günde 1 saat kullanımı dar bir ayakkabının içinde geçirilen 12 saate denk geliyor.yani ayağımız 12 saat dar bir ayakkabının içinde kalmış gibi zarar görüyor. Yani ayağımız 12 kat daha fazla yıpranıyor.bu da mantar, tırnak batığı, nasır, parmakta deforme gibi büyük problemlere yol açabiliyor. Baldır yapısını bozarak şekil bozukluğuna neden olabiliyor. Özellikle tırnak batığı problemi oldukça tehlikeli. Çünkü hastalar baş ağrısı problemleriyle geldikleri doktordan tırnak batığı teşhis ve tedavisiyle ayrılıyorlar. Topuklu ayakkabıların sebep olduğu tırnak batığı dayanılmaz baş ağrısı problemine sebep olabiliyor. bu yüzden yüksek topuklar tercih ederken bir kere daha düşünmeliyiz. üzün süre ayakta duracağımız zamanlarda daha düz ayakkabılar tercih etmek sağlık açısından oldukça faydalı olacaktır..

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Alisilmis bile olsa, yanimizda her daim düz cift birtane ayakkabi bulundurmamiz lazim :) son pismanlik fayda etmiyor sonra, ayaklar davul gibi sisebiliyor :p

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Tesekurler paylaşım için pek giymiyorum topuklu rahatlik önemlidir.

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Su yasıma geldim hala alısamadım giymeyi. En güzeli spor ayakkabı. Giymek zorunda kaldıgım durumlarda ise kesinlikle yanımda spor ayakkabım olur..

Üst Alt