-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Mustafa Topaloğlu ile Bülent Ersoy arasındaki gerginlik yeniden alevlendi. Bülent Ersoy, türkücü Mustafa Topaloğlu'na kendisine "Bülent Bey" dediği için dava açmış, Topaloğlu kendisine açtığı davanın duruşmasına gitmediği için bir gece cezaevinde kalmıştı. Daha sonra mahkemenin kararına göre 17 bin TL para ödemişti.
BÜLENT ERSOY SORUSU ÇILGINA ÇEVİRDİ
Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programına telefonla bağlanan Mustafa Topaloğlu konuşmasının sonuna geldiğinde sunucu Sarıkaya'nın "Bülent Ersoy'a pantolon yakışmış mı" sorusuyla çılgına döndü.
"İSMİNİ ANMAK İSTEMİYORUM"
Ersoy ile arasındaki tartışmayı hatırlatan Mustafa Topaloğlu "Ben onun ismini ağzıma almak istemiyorum. Madem ki sordun, soruna cevap vereyim. Onu sevenlere saygım sonsuz ama benim için öyle bir insan yok." dedi.
"KESMEDİLER Mİ ÖNÜNÜ KARDEŞİM?"
Mustafa Topaloğlu, sunucunun "Bülent Ersoy ile aranız açık mı" sorusuna ise "Beni dava etti. 17 bin TL para ödedim. 'Önünü kestiler' dedim diye. Kesmediler mi önünü kardeşim? O günlerde bunun yasağı geldi. Sahneye çıkamadı. Bir espri tarafından anlasak... bir de doğru tarafından anlasak.
"17 BİN TL ÖDEDİM HARAM ZIKKIM OLSUN"
Hakim benim hakkımda karar vermiş. Dava sonunda 17 bin TL para ödedim. Haram zıkkım olsun." sözleriyle yanıt verdi.