Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

The Wretched

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
8305806.jpg

Yönetmen : Brett Pierce, Drew T. Pierce
Senaryo : Brett Pierce, Drew T. Pierce
Oyuncular : John-Paul Howard, Piper Curda, Jamison Jones, Azie Tesfai, Zarah Mahler
Ülke : ABD
Tür : Korku
IMDB : 5.8

Konusu

Ebeveynlerinin ayrılmasının ardından, asi bir genç çocuk Ben, yaz için babasıyla birlikte yaşamaya ve bir tür disiplin kazanmak için yerel marinada çalışmaya gönderilir. Pastoral turist kasabası, yerel, ayrıcalıklı gençlerle ve babasının yeni kız arkadaşıyla uğraşmak zorunda kaldığı için ona çok az teselli sunuyor. Ben'in sorunları, yandaki evi kiralayan aile hakkında ürpertici bir keşif yaptığında giderek daha da rahatsız edici hale geliyor. Ormanda kötü niyetli bir ruh, ebeveynleri ele geçirdi ve uğursuz bir ev oyunu oynamaya, çocuklara av yapmaya ve varlıklarının izini silmeye başlar. Ben'in doğaüstü korku şüpheleri göz ardı edilir ve cadının terör saltanatına son vermek için tehlikeli bir haçlı seferi başlatır.

Fragman

Üst Alt