Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

The Painted Bird

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
1667354.jpg

Yönetmen : Václav Marhoul
Senaryo : Jerzy Kosinski, Václav Marhoul
Oyuncular : Stellan Skarsgård, Berry Pepper, Harvey Keitel, Julien Sands, Udo Kier
Ülke : Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Slovakya
Tür : Dram, Savaş
IMDB : 7.3

Konusu

Çek Cumhuriyeti’nin Oscar adayı Boyalı Kuş, İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarına doğru çorak, ilkel Doğu Avrupa’da bir yerde, yalnız bir çocuğu izliyor. Kimsesiz kalan Çocuk köyden köye, çiftlikten çiftliğe geçiyor; cahil, hoşgörüsüz, acımasız sivil ve askerlerle karşılaşacağı sonu belirsiz bir yolculuk sürdürüyor. 35mm sinemaskop çekilen siyah-beyaz film, klişeler kadar melodramdan ve duygusal yönlendirmelerden de kaçınarak savaşın dehşetini aktarıyor.

Fragman

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bir cocugun gozunden savasin acimasiz dehsetini anlatin yazarin kitabini ilk okudugumda, hadi canim bu kadar da olmaz dedigimi, sinirlerimi yiprattigini hatirliyorum ve hatta bu kitabin bir kurgu oldugunu dusunmustum son olarak. Cunku cocuk yasinin ustunde bir performans gosteriyordu, akilci ve mantikliydi. Filminin oldugunu bilmiyordum, gerci yine de izlemeye deger. Bi ara izlemeliyim filmi.

Üst Alt