-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 3 maç ceza...PFDK, dün yapılan oturumda, Orduspor ile oynanan maçta hakem Serkan Çınar ile sözlü diyaloğa giren Terim'e 3 maç yedek kulübesine ve soyunma odasına girme yasağı verdi. Disiplin Kurulu'nun 6 saat süren toplantısında 1.5 saat ifade veren Terim'in hakem ile diyaloğa girmenin yanlış olduğunu kabul ettiğini ancak hiçbir şekilde hakeme küfür ve hakaret sayılabilecek nitelikte sözler sarfetmediğini söylediği belirtildi. İfadesinde "Bana raporunda küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım dedim. Hiçbir şekilde şahsına veya değerlerine hakaret sayılabilecek bir söz söylemedim. Türkiye'de çok maçta benim konuşmamın çok üstünde hakeme yönelik itirazlar oluyor.
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
CEZA VİCDANA SIĞMAZ!
Bundan ötürü benim ceza almam hukuka ve vicdana sığmaz" diyen usta hoca, dışarı gönderildikten sonra oyuna müdahale etmesiyle ilgili de "Oyuncum golü atmış, tribüne bana koşmuş, 'gelme' mi diyeceğim" dedi. Kurul Terim'e ayrıca 30 bin TL de para cezası verdi. Öte yandan hakem tarafından yine tribüne gönderilen yardımcı hoca Hasan Şaş'a da 1 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı verilirken; 10 bin TL de ceza kesildi. Kurul Galatasaray'ın da maç sonrası oyuncuların röportaja katılmaması sebebiyle 10 bin TL para cezası ödemesine hükmetti. Disipline sevk edilen Ümit Davala ve yönetici Şükrü Hanedar'a ise ceza çıkmadı.