Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Terazi Burcu Olmak

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
-Kibar, disiplinli, ölçülü, objektif, akıllı, pratik zeka, hassas, tembel, şık giyinen biri olmaktır.
-Aşık olduğunda tüm dengesi alt üst olan olmaktır.
-Değer verdikleri tarafından hep üzülen taraf olmaktır.
-Kapalı bir kutu gibi olmaktır.

Batuhan

Mizahşör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ovv kesinlikle o benim spora yeni başladığım için inanırmısınız bu akşam ayıptır söylemesi spor öncesi 1 bucuk iskender götürdüm :( Liya

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Konumun içine ettinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----------

Başka bir rivayete göre terazi burçlarının çok dengeli olduğu söylenir. Ama mantığım bana bunun sadece bir rivayet olduğunu söylüyor terzi nan sürekli kollar bi aşağı bi yukarı yani; dengesiz :yamukumtraksurat: :küreklevurcamcemabisanabismileyeklemedinbana:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Nan senle ne zaman sizli bizli olduk !!!!!!!!

Birazcık zamanım daha olsaydı kırmızıyı da alacaktım ben de ah zaman sıkıntısı.. Vakit sıkıntım nakit sıkıntımın önüne geçti nan :D Ama döndüğümde alıcam o rengi kendim ekliycem o smileyleri :p :senidebanlıycamömerabiyadacemabikararveremedimdahaamabanlıycambirinizimuhtemelenömerabisenihalabenibanladığınıunutmadımhih:

Üst Alt