-
-
-
- MFC Puanı
- 79
İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalı ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın beklemede kalın son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız lakin o gün bugün değil sabır! sizden yanadır. Şans oyunlarında da süprizler yaşayanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumunda ki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Teraziler sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimde ki bilgeliği ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum yaşadıklarım yaşatacakların yoluma kattığın katacakların için
Günün Kristali: Beril
Günün Rengi: Turuncu
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimde ki bilgeliği ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum yaşadıklarım yaşatacakların yoluma kattığın katacakların için
Günün Kristali: Beril
Günün Rengi: Turuncu