pazarmerkezi
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 0
TELL ME MORE İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ
16 CD 30 TL
Tell Me More İngilizce Eğitim Seti, rahatça ingilizce öğrenebileceksiniz profesyonelce hazırlanmış
müthiş bir set, avrupa birliği desteği ile hazırlanmış, 1rinci seviyeden ileri ve iş seviyesine kadar öğreneceksiniz
Özellikler
Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmış
60 ülkede 5 milyondan fazla kullanıcı
90 kurda (30 tekrar kuru) 1000+ saat çalışma olanağı (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Dünya lideri Scansoft telaffuz kontrol sistemi
Kişiselleştirebileceğiniz hazır ders programları
Tüm kelimeler için 3 boyutlu fonetik animasyonlar
100lerce MPEG video
TEOFL, TOEIC, EUROPEAN COUNCIL, BRIGHT ve BULATS sistemleri ile uyumluluk
Üst üste Avrupa Birliği Jüri Özel ödülü sahibi (EUROPRIX)
2200+ cümle, 15000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi, 8000+ kelime içeren konu sözlüğü, 192+ dilbilgisi kuralı, 700+ fiil çekim tablosu, 5000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Tamamı Türkçe destekli
Başlangıç Seviye:
Bildik kişileri ya da tanıdığını nesneleri anlatan kısa ve basit bir metni anlar
Basit soruları anlar karşısındakinin ne istediği, nerede olduğu, kim olduğu gibi
Genel Konular hakkında 100-300 sözcükten oluşan metinlerin içeriğini anlar
Yaklaşık 5 yanıttan oluşan diyalogları anlar örneğin ana karakterlerin kim olduğu, konuşmanın nerede geçtiği ve konunun ne olduğu gibi
Orta Seviye:
Günlük yaşamla ilgili ve 1000 sözcüğü geçmeyen metinlerin önemli noktalarını anlar
Bir iki sayfa uzunluğundaki bir mektubun ya da resmi evrağın ana fikrini anlar
Dergi ya da gazete makalesi okur
Günlük yaşamla ilgili 5-10 dakikalık basit diyalogları kolaylıkla anlar
Geçmiş zaman kavramı içeren, fikirler ve tercihler konulu 10-20 dakika uzunluğunda ki diyalogların ana fikrini anlar
İleri Seviye:
Bir mektubun ya da resmi evrağı zorluk çekmeden anlar
10-20 sayfalık kısa öyküler okur Dergi ya da günlük gazetelerdeki çoğu makeleleri anlar
Güncelik dilde yazılmış ve bildik konuları içeren öyküler okur
Bilgi sahibi olduğu bir konuda fazla metin içermeyen internet sitelerinin içeriğini anlar
Eski zamanlardan, zevklerden vs bahseden günlük yaşamla ilgili 30 dakika ile 1 saat arası süren konuşmaları zorluk çekmeden anlar Ancak çok hızlı konuşulursa sorun yaşayabilir
İş ve ticaret konusunda, ekonomi, finans, bilim ya da siyaset içerikli bir saat ya da daha uzun süreli diyalogları anlar
İş + İş Plus Seviyesi:
Fazla zorluk çekmeden uzmanlık gerektiren metinleri, eleştiri ve makaleleri anlar
Çoğu öyküleri okur
Konusu ne olursa olsun ve metni uzun olsa da çoğu internet sitelerinin içeriğini anlar
Bir diyalog ya da telefon görüşmesinin içeriği normal bir hızla konuşulduğu sürece anlar
TELL ME MORE ALMANCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Tell Me More tarafından çıkarılan güzel bir Almanca eğitim seti.
Özellikler:
# Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmış
# 60 ülkede 5 milyondan fazla kullanıcı
# 90 kurda (30 tekrar kuru) 1000+ saat çalışma olanağı (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
# Dünya lideri Scansoft telaffuz kontrol sistemi
# Kişiselleştirebileceğiniz hazır ders programları
# Tüm kelimeler için 3 boyutlu fonetik animasyonlar
# 100lerce MPEG video
# İnternet üzerinden eğitim desteği
# TEOFL, TOEIC, EUROPEAN COUNCIL, BRIGHT ve BULATS sistemleri ile uyumluluk
# Üst üste Avrupa Birliği Jüri Özel ödülü sahibi (EUROPRIX)
# 2200+ cümle, 15000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi
# 8000+ kelime içeren konu sözlüğü, 192+ dilbilgisi kuralı
# 700+ fiil çekim tablosu, 5000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Başlangıç Düzeyi:
# Bildik kişileri ya da tanıdığınız nesneleri anlatan kısa ve basit bir metni anlar.
# Basit soruları anlar , karşısındakinin ne istediği, nerede olduğu, kim olduğu gibi.
# Genel konular hakkında 100-300 sözcükten oluşan metinlerin içeriğini anlar.
# Yaklaşık 5 yanıttan oluşan diyalogları anlar , örneğin ana karakterlerin kim olduğu, konuşmanın nerede geçtiği ve konunun ne olduğu gibi.
Orta Düzey:
# Günlük yaşamla ilgili ve 1000 sözcüğü geçmeyen metinlerin önemli noktalarını anlar.
# Bir iki sayfa uzunluktaki bir mektubun ya da resmi evrakın ana fikrini anlar.
# Dergi ya da gazete makalesini okur.
# Günlük yaşamla ilgili 5-10 dakikalık basit diyalogları kolaylıkla anlar.
# Geçmiş zaman kavramı içeren, fikirler ve tercihler konulu 10-20 dakika uzunluktaki diyalogların ana fikrini anlar.
İleri Düzey:
# Bir mektubu ya da resmi evrakı zorluk çekmeden anlar.
# 10-20 sayfalık kısa öyküler okur. Dergi ya da günlük gazetelerdeki çoğu makaleleri anlar.
# Gündelik dilde yazılmış ve bildik konular içeren öyküler okur.
# Bilgi sahibi olduğu bir konuda fazla metin içermeyen internet sitelerinin içeriğini anlar.
# Eski zamanlardan, zevklerden vs. bahseden günlük yaşamla ilgili ve 30 dakika ile 1 saat arası süren konuşmaları zorluk çekmeden anlar. Ancak çok hızlı konuşulursa sorun yaşar.
# İş ve ticaret konusunda, ekonomi, finans, bilim ya da siyaset içerikli bir saat ya da daha uzun süreli diyalogları anlar.
TELL ME MORE İTALYANCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
TELL ME MORE İTALYANCA ÜRÜN BİLGİLERİ
Tamamı Türkçe destekli
Giriş düzeyinden uzman düzeyine kadar, 81 kur ve 6 seviye
1200+ saatlik çalışma olanağı
Konuşma, dinleme, okuma ve yazmaya yönelik 100lerce değişik etkinlik
Tüm dil bilgisi kuralları ve kelime bilgisi
Tema ve seviyeye göre gruplandırılmış 15.000+ kelimelik sözlük
Konuşma alıştırmaları için Audio CD /Mpeg formatı kayıt hazırlayabilme özelliği
Günlük Dil ve İş Dili eğitimi
Tell Me More Premium, bilgi teknolojilerinin sağladığı en gelişmiş dil eğitim olanaklarını hizmetinize sunuyor. Hedeflediğiniz yabancı dili bilgisayarınızın başında ve size uygun zaman planı içerisinde öğreneceksiniz!
TOEFL, TOIC VE COUNCIL of EUROPE denkliği
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri eğitim içerikleri ve gerçekleştireceğiniz çalışmalar TOEFL, TOIC VE COUNCIL of EUROPE standartları ile uyumludur.
Uluslararası Referanslar
Bugün 72 ülkede, 6 milyon kullanıcının tercih ettiği Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri, London School of Economics, Sorbonne, Princeton, Arizona State University, Universidad International de Madrid, Michigan State University, Universita di Roma gibi dünyanın çeşitli bölgelerinden belli başlı eğitim kurumları tarafından bilgisayar destekli dil eğitiminde kullanılmaktadır.
Uluslararası Ödüller
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri, kazandığı birçok ödül ile kalitesini kanıtlamıştır.
World of Learning Awards 2006 Yılın Online Çözümü / IST Prize / European Union's Europrix Jüri Özel Ödülü / MIM d'Or, Kanada / Eddie Award, A.B.D. / Giga Maus ve EMMA Awards, Almanya / ECCSELL d'Or Prix Mobius, Fransa / Milli Eğitim Bakanlığı Pedagogical Merit Ödülü, Fransa
Esnek Öğrenim Ortamı
İster Serbest çalışın, ister Rehberlik alın!
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri size mevcut dil seviyenize ve öğrenme biçimi size mevcut dil seviyenize ve öğrenme biçimi bağlı olarak kullanabileceğiniz iki farklı öğrenme seçeneği sunar.
Çalışma performansınızı takip edin!
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümlerinin sunduğu detaylı Planlama, Raporlama ve Performans Takibi özellikler sayesinde en etkin çalışma planını oluşturabilecek ve öğrenim süreci içerisinde performansınızı ve gelişiminizi takip edebileceksiniz!
Güçlü Teknoloji
Dünya lideri Scansoft telaffuz kontrol sistemi!
Tell Me More gelişmiş ses tanıma özelliği sayesinde konuşmanızı algılar, telaffuzunuzu değerlendirir ve hatalarınızı düzeltir. Bu teknoloji sayesinde konuşma yetilerinizi etkin biçimde geliştireceksiniz.
3 Boyutlu Fonetik Animasyonlar
Programın içeridiği 3 boyutlu fonetik animasyonlar aracılığıyla yabancı dile özgü sesleri en doğru biçimde telaffuz etmeyi öğreneceksiniz.
MPEG Videolar
Tell Me More konuları kolaylıkla anlayabilmenizi sağlayan MPEG videolar ile desteklenmiştir.
TELL ME MORE FRANSIZCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Tell Me More Fransıca eğitim seti 10 Cdden oluşmaktadır. Kademe kademe Fransızca öğrenebilirsiniz. Dersleri ister cdye yazın isterseniz sanal sürücü ile açın. Türkçe destekli set ile sizde Fransız'ca öğrenebilir yada Fransız'canızı geliştirebilirsiniz.
Set'in Temel özellikleri
1-Dört önemli dil yeteneğini geliştirir: okuma,yazma,dinleme,konuşma
2-Toplam 50.000 kelime
3-Tüm dilbilgisi kurallarını içerir
4-3000'in üzerinde sözcük ve deyim
5-İhtiyaç anında Türkçe yardım menülerine ulaşır
6-CD başına 100 saat etkileşimli Fransizca eğitimi sağlar
7-Ses tanıma teknolojisi ile kullanıcının konuşma ve telaffuz doğruluğunu ölçer
8-Alıştırma ve testlerle öğrenilenleri pekiştirir
9-Canlı animasyonlar, müzik ve ses ile eğlenceli oyunlar içerir
Bilgisayar teknolojisinin en son yenilikleriyle dizayn edilmiş bu set ile fransizcayi en fazla altı ay sonra iyi bir düzeye getirebilirsiniz.
Tell me more setup ,Kurulum için gerekli" 1 CD-ROM
BEGINNER , Temel Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
INTERMEDIATE, Orta Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
ADVANCED , İleri Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
ÖZELLİKLERİ
Tamamı Fransizca destekli
# 95 kurda (32 tekrar kuru) 1020+ saat çalışma olanağı (Bütün seviyeler için toplam sayı)
# Dünya lideri ,Scansoft, telaffuz kontrol sistemi ile doğru telaffuz yapabilme imkanı
# Kişiselleştirebileceğiniz ,hazır, ders programları
# Yüzlerce MPEG video
#2500+ cümle, 18000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi, 9000+ kelime içeren konu sözlüğü, 195+ dilbilgisi kuralı, 800+ fiil çekim tablosu, 6000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Başlangıç Düzeyi
# Bildik kişileri ya da tanıdığınız nesneleri anlatan kısa ve basit bir metni anlar.
# Basit soruları anlar , karşısındakinin ne istediği, nerede olduğu, kim olduğu gibi.
# Yaklaşık 5 yanıttan oluşan diyalogları anlar , örneğin ana karakterlerin kim olduğu, konuşmanın nerede geçtiği ve konunun ne olduğu gibi.
Orta Düzey
# Günlük yaşamla ilgili ve 1000 sözcüğü geçmeyen metinlerin önemli noktalarını anlar.
# Geçmiş zaman kavramı içeren, fikirler ve tercihler konulu 10-20 dakika uzunluktaki diyalogların ana fikrini anlar.
İleri Düzey
# 10-20 sayfalık kısa öyküler okur. Dergi ya da günlük gazetelerdeki çoğu makaleleri anlar.
# Bilgi sahibi olduğu bir konuda fazla metin içermeyen internet sitelerinin içeriğini anlar.
# Eski zamanlardan, zevklerden vs. bahseden günlük yaşamla ilgili ve 30 dakika ile 1 saat arası süren konuşmaları zorluk çekmeden anlar. Ancak çok hızlı konuşulursa sorun yaşar.
# İş ve ticaret konusunda, ekonomi, finans, bilim ya da siyaset içerikli bir saat ya da daha uzun süreli diyalogları anlar.
TOPLAM 10 CD
Kurulum CD'si
Başlangıç CD-1
Başlangıç CD-2
Başlangıç CD-3
Orta CD-1
Orta CD-2
Orta CD-3
İleri CD-1
İleri CD-2
İleri CD-3
TELL ME MORE İSPANYOLCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Özellikler:
# 90 kurda (30 tekrar kuru) 1000+ saat çalışma olanağı (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
# 100lerce MPEG video
# 2200+ cümle, 15000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi
# 700+ fiil çekim tablosu, 5000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Başlangıç Düzeyi
Orta Düzey
İleri Düzey
TELL ME MORE KİDS ÇOCUK İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ
23 CD 40 TL
Tell Me More Kids İngilizce Eğitim Seti 23 CD Türkçe full indir, 05-14 yaş arası ingilizce eğitim setidir
oyunlar eşliğinde karaoke ile telafuz etme, çizgifilmler izleme ingilizce dil öğrenme,gibi
bir çok özellik, çocuklar için kaçırılmayacak özel bir settir.
Evimiz
Evimiz (5-8 Yaş Arası / 7 CD-ROM)
Evimiz CD 1 Banyo
Evimiz CD 2 Yatak Odası
Evimiz CD 3 Garaj
Evimiz CD 4 Bahçe
Evimiz CD 5 Mutfak
Evimiz CD 6 Kütüphane
Evimiz CD 7 Oturma Odası
Şehrimiz
Şehrimiz (8-11 Yaş Arası/ 8 CD-ROM)
Şehrimiz CD 1 Sirk
Şehrimiz CD 2 Daire
Şehrimiz CD 3 Oto Tamirhanesi
Şehrimiz CD 4- Berber
Şehrimiz CD 5 Pazar
Şehrimiz CD 6 Park
Şehrimiz CD 7 Lokanta
Şehrimiz CD 8 Okul
Dünyamız
Dünyamız (1114 Yaş Arası / 8 CD-ROM)
Dünyamız CD 1 Çöl
Dünyamız CD 2 Orman
Dünyamız CD 3 Buzul
Dünyamız CD 4 Cangıl
Dünyamız CD 5 Dağ
Dünyamız CD 6 Savan
Dünyamız CD 7 Kasaba
Dünyamız CD 8 Deniz
BİLGİLER
75 TL ve üzeri kargo ücreti bize aittir.
Türkiye'nin Neresinde Olursanız Olun Kargo İle Ürünleri en kısa sürede Adresinize kadar teslim ediyoruz.
Fiyatlandırmamızdan İçerik Çeşidimize Kadar Farklıyız.
Biz Yaparız, Başkaları Bizi Taklit Eder.
Arşivimiz Titizlikle Hazırlanmıştır.
Ürünleri seçip bize mail attıktan sonra size ücreti ödeyeceğiniz hesap numaraları mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
ÖDEME TÜRLERİ
Mail yoluyla tarafınıza bildirilecektir.
Aklınıza takılan sorular için mail atınız.
MAİL ADRESİMİZ
pazarmerkezi@hotmail.com
Almak istediğiniz ürün veya ürünler için : Sadece mail atınız.Mailinize en kısa sürede cevap verilecektir.Ürünü nasıl alacağınıza dair tüm bilgiler mailinize gönderilecektir
EN KISA SÜREDE ADRESE TESLİM EDİYORUZ
SAYGILARIMIZLA
16 CD 30 TL
Tell Me More İngilizce Eğitim Seti, rahatça ingilizce öğrenebileceksiniz profesyonelce hazırlanmış
müthiş bir set, avrupa birliği desteği ile hazırlanmış, 1rinci seviyeden ileri ve iş seviyesine kadar öğreneceksiniz
Özellikler
60 ülkede 5 milyondan fazla kullanıcı
90 kurda (30 tekrar kuru) 1000+ saat çalışma olanağı (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Dünya lideri Scansoft telaffuz kontrol sistemi
Kişiselleştirebileceğiniz hazır ders programları
Tüm kelimeler için 3 boyutlu fonetik animasyonlar
100lerce MPEG video
TEOFL, TOEIC, EUROPEAN COUNCIL, BRIGHT ve BULATS sistemleri ile uyumluluk
Üst üste Avrupa Birliği Jüri Özel ödülü sahibi (EUROPRIX)
2200+ cümle, 15000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi, 8000+ kelime içeren konu sözlüğü, 192+ dilbilgisi kuralı, 700+ fiil çekim tablosu, 5000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Tamamı Türkçe destekli
Başlangıç Seviye:
Bildik kişileri ya da tanıdığını nesneleri anlatan kısa ve basit bir metni anlar
Basit soruları anlar karşısındakinin ne istediği, nerede olduğu, kim olduğu gibi
Genel Konular hakkında 100-300 sözcükten oluşan metinlerin içeriğini anlar
Yaklaşık 5 yanıttan oluşan diyalogları anlar örneğin ana karakterlerin kim olduğu, konuşmanın nerede geçtiği ve konunun ne olduğu gibi
Orta Seviye:
Günlük yaşamla ilgili ve 1000 sözcüğü geçmeyen metinlerin önemli noktalarını anlar
Bir iki sayfa uzunluğundaki bir mektubun ya da resmi evrağın ana fikrini anlar
Dergi ya da gazete makalesi okur
Günlük yaşamla ilgili 5-10 dakikalık basit diyalogları kolaylıkla anlar
Geçmiş zaman kavramı içeren, fikirler ve tercihler konulu 10-20 dakika uzunluğunda ki diyalogların ana fikrini anlar
İleri Seviye:
Bir mektubun ya da resmi evrağı zorluk çekmeden anlar
10-20 sayfalık kısa öyküler okur Dergi ya da günlük gazetelerdeki çoğu makeleleri anlar
Güncelik dilde yazılmış ve bildik konuları içeren öyküler okur
Bilgi sahibi olduğu bir konuda fazla metin içermeyen internet sitelerinin içeriğini anlar
Eski zamanlardan, zevklerden vs bahseden günlük yaşamla ilgili 30 dakika ile 1 saat arası süren konuşmaları zorluk çekmeden anlar Ancak çok hızlı konuşulursa sorun yaşayabilir
İş ve ticaret konusunda, ekonomi, finans, bilim ya da siyaset içerikli bir saat ya da daha uzun süreli diyalogları anlar
İş + İş Plus Seviyesi:
Fazla zorluk çekmeden uzmanlık gerektiren metinleri, eleştiri ve makaleleri anlar
Çoğu öyküleri okur
Konusu ne olursa olsun ve metni uzun olsa da çoğu internet sitelerinin içeriğini anlar
Bir diyalog ya da telefon görüşmesinin içeriği normal bir hızla konuşulduğu sürece anlar
TELL ME MORE ALMANCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Tell Me More tarafından çıkarılan güzel bir Almanca eğitim seti.
Özellikler:
# 100lerce MPEG video
# İnternet üzerinden eğitim desteği
Başlangıç Düzeyi:
Orta Düzey:
İleri Düzey:
TELL ME MORE İTALYANCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
TELL ME MORE İTALYANCA ÜRÜN BİLGİLERİ
Tamamı Türkçe destekli
Giriş düzeyinden uzman düzeyine kadar, 81 kur ve 6 seviye
1200+ saatlik çalışma olanağı
Konuşma, dinleme, okuma ve yazmaya yönelik 100lerce değişik etkinlik
Tüm dil bilgisi kuralları ve kelime bilgisi
Tema ve seviyeye göre gruplandırılmış 15.000+ kelimelik sözlük
Konuşma alıştırmaları için Audio CD /Mpeg formatı kayıt hazırlayabilme özelliği
Günlük Dil ve İş Dili eğitimi
Tell Me More Premium, bilgi teknolojilerinin sağladığı en gelişmiş dil eğitim olanaklarını hizmetinize sunuyor. Hedeflediğiniz yabancı dili bilgisayarınızın başında ve size uygun zaman planı içerisinde öğreneceksiniz!
TOEFL, TOIC VE COUNCIL of EUROPE denkliği
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri eğitim içerikleri ve gerçekleştireceğiniz çalışmalar TOEFL, TOIC VE COUNCIL of EUROPE standartları ile uyumludur.
Uluslararası Referanslar
Bugün 72 ülkede, 6 milyon kullanıcının tercih ettiği Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri, London School of Economics, Sorbonne, Princeton, Arizona State University, Universidad International de Madrid, Michigan State University, Universita di Roma gibi dünyanın çeşitli bölgelerinden belli başlı eğitim kurumları tarafından bilgisayar destekli dil eğitiminde kullanılmaktadır.
Uluslararası Ödüller
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri, kazandığı birçok ödül ile kalitesini kanıtlamıştır.
World of Learning Awards 2006 Yılın Online Çözümü / IST Prize / European Union's Europrix Jüri Özel Ödülü / MIM d'Or, Kanada / Eddie Award, A.B.D. / Giga Maus ve EMMA Awards, Almanya / ECCSELL d'Or Prix Mobius, Fransa / Milli Eğitim Bakanlığı Pedagogical Merit Ödülü, Fransa
Esnek Öğrenim Ortamı
İster Serbest çalışın, ister Rehberlik alın!
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümleri size mevcut dil seviyenize ve öğrenme biçimi size mevcut dil seviyenize ve öğrenme biçimi bağlı olarak kullanabileceğiniz iki farklı öğrenme seçeneği sunar.
Çalışma performansınızı takip edin!
Tell Me More Yabancı Dil Eğitim Çözümlerinin sunduğu detaylı Planlama, Raporlama ve Performans Takibi özellikler sayesinde en etkin çalışma planını oluşturabilecek ve öğrenim süreci içerisinde performansınızı ve gelişiminizi takip edebileceksiniz!
Güçlü Teknoloji
Dünya lideri Scansoft telaffuz kontrol sistemi!
Tell Me More gelişmiş ses tanıma özelliği sayesinde konuşmanızı algılar, telaffuzunuzu değerlendirir ve hatalarınızı düzeltir. Bu teknoloji sayesinde konuşma yetilerinizi etkin biçimde geliştireceksiniz.
3 Boyutlu Fonetik Animasyonlar
Programın içeridiği 3 boyutlu fonetik animasyonlar aracılığıyla yabancı dile özgü sesleri en doğru biçimde telaffuz etmeyi öğreneceksiniz.
MPEG Videolar
Tell Me More konuları kolaylıkla anlayabilmenizi sağlayan MPEG videolar ile desteklenmiştir.
TELL ME MORE FRANSIZCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Tell Me More Fransıca eğitim seti 10 Cdden oluşmaktadır. Kademe kademe Fransızca öğrenebilirsiniz. Dersleri ister cdye yazın isterseniz sanal sürücü ile açın. Türkçe destekli set ile sizde Fransız'ca öğrenebilir yada Fransız'canızı geliştirebilirsiniz.
Set'in Temel özellikleri
1-Dört önemli dil yeteneğini geliştirir: okuma,yazma,dinleme,konuşma
2-Toplam 50.000 kelime
3-Tüm dilbilgisi kurallarını içerir
4-3000'in üzerinde sözcük ve deyim
5-İhtiyaç anında Türkçe yardım menülerine ulaşır
6-CD başına 100 saat etkileşimli Fransizca eğitimi sağlar
7-Ses tanıma teknolojisi ile kullanıcının konuşma ve telaffuz doğruluğunu ölçer
8-Alıştırma ve testlerle öğrenilenleri pekiştirir
9-Canlı animasyonlar, müzik ve ses ile eğlenceli oyunlar içerir
Bilgisayar teknolojisinin en son yenilikleriyle dizayn edilmiş bu set ile fransizcayi en fazla altı ay sonra iyi bir düzeye getirebilirsiniz.
Tell me more setup ,Kurulum için gerekli" 1 CD-ROM
BEGINNER , Temel Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
INTERMEDIATE, Orta Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
ADVANCED , İleri Eğitim Düzeyi , 3 CD-ROM
ÖZELLİKLERİ
Tamamı Fransizca destekli
# 95 kurda (32 tekrar kuru) 1020+ saat çalışma olanağı (Bütün seviyeler için toplam sayı)
# Dünya lideri ,Scansoft, telaffuz kontrol sistemi ile doğru telaffuz yapabilme imkanı
# Kişiselleştirebileceğiniz ,hazır, ders programları
# Yüzlerce MPEG video
#2500+ cümle, 18000+ sözcük içeren etkileşimli diyaloglar ve tümü için telaffuz kontrol sistemi, 9000+ kelime içeren konu sözlüğü, 195+ dilbilgisi kuralı, 800+ fiil çekim tablosu, 6000+ alıştırma ve testler (tüm seviyeler için toplam sayılardır)
Başlangıç Düzeyi
Orta Düzey
İleri Düzey
TOPLAM 10 CD
Kurulum CD'si
Başlangıç CD-1
Başlangıç CD-2
Başlangıç CD-3
Orta CD-1
Orta CD-2
Orta CD-3
İleri CD-1
İleri CD-2
İleri CD-3
TELL ME MORE İSPANYOLCA EĞİTİM SETİ
10 CD 20 TL
Özellikler:
# 100lerce MPEG video
Başlangıç Düzeyi
Orta Düzey
İleri Düzey
TELL ME MORE KİDS ÇOCUK İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ
23 CD 40 TL
Tell Me More Kids İngilizce Eğitim Seti 23 CD Türkçe full indir, 05-14 yaş arası ingilizce eğitim setidir
oyunlar eşliğinde karaoke ile telafuz etme, çizgifilmler izleme ingilizce dil öğrenme,gibi
bir çok özellik, çocuklar için kaçırılmayacak özel bir settir.
Evimiz
Evimiz (5-8 Yaş Arası / 7 CD-ROM)
Evimiz CD 1 Banyo
Evimiz CD 2 Yatak Odası
Evimiz CD 3 Garaj
Evimiz CD 4 Bahçe
Evimiz CD 5 Mutfak
Evimiz CD 6 Kütüphane
Evimiz CD 7 Oturma Odası
Şehrimiz
Şehrimiz (8-11 Yaş Arası/ 8 CD-ROM)
Şehrimiz CD 1 Sirk
Şehrimiz CD 2 Daire
Şehrimiz CD 3 Oto Tamirhanesi
Şehrimiz CD 4- Berber
Şehrimiz CD 5 Pazar
Şehrimiz CD 6 Park
Şehrimiz CD 7 Lokanta
Şehrimiz CD 8 Okul
Dünyamız
Dünyamız (1114 Yaş Arası / 8 CD-ROM)
Dünyamız CD 1 Çöl
Dünyamız CD 2 Orman
Dünyamız CD 3 Buzul
Dünyamız CD 4 Cangıl
Dünyamız CD 5 Dağ
Dünyamız CD 6 Savan
Dünyamız CD 7 Kasaba
Dünyamız CD 8 Deniz
BİLGİLER
75 TL ve üzeri kargo ücreti bize aittir.
Türkiye'nin Neresinde Olursanız Olun Kargo İle Ürünleri en kısa sürede Adresinize kadar teslim ediyoruz.
Fiyatlandırmamızdan İçerik Çeşidimize Kadar Farklıyız.
Biz Yaparız, Başkaları Bizi Taklit Eder.
Arşivimiz Titizlikle Hazırlanmıştır.
Ürünleri seçip bize mail attıktan sonra size ücreti ödeyeceğiniz hesap numaraları mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
ÖDEME TÜRLERİ
Mail yoluyla tarafınıza bildirilecektir.
Aklınıza takılan sorular için mail atınız.
MAİL ADRESİMİZ
pazarmerkezi@hotmail.com
Almak istediğiniz ürün veya ürünler için : Sadece mail atınız.Mailinize en kısa sürede cevap verilecektir.Ürünü nasıl alacağınıza dair tüm bilgiler mailinize gönderilecektir
EN KISA SÜREDE ADRESE TESLİM EDİYORUZ
SAYGILARIMIZLA