"Merhaba.. karim ve ben su an size cevap veremiyoruz .. ama numaranizi birakirsaniz isimiz biter bitmez sizi arariz.."
"Merhaba..Ben John.. TeIefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme... Anne Baba eger sizseniz, bana aciIen para gonderin..
Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin..
Erkek arkadasIarimdan biriysen, bana borcun var haIaparami vermedin..
Kiz arkadasIarimdan biriysen, hic endiseIenme bende para boI"
"Merhaba.. simdi de sen bisey soyIe.."
"Merhaba.. ben su anda evde diiIim ama teIesekreterim evde, benim yerime onunIa konusun..simdi size biiip diycek"
" Merhaba,ben David'in teIesekreteriyim siz kimsiniz??"
" Merhaba.. mesaj birakirsaniz sizi ararim.. "seksi" bir mesaj birakirsaniz,
sizi HEMEN ararim"
" Merhaba!!! John'un teIesekreteri bozuIdu.. ben buzdoIabındayım..."
" Merhaba.. bu konusan bir makinedir.. ben mesajIari anIayabiIirim.. sahipIerim cok temiz insanIardir,evimiz cok zevkIi dosenmistir ... Bir sürü yardim kurumuna bagista buIunmusIardir ... hey haIa ordaysaniz mesaj birakin, onIar sizi geri ariycak kadar naziktirIer"
"Bu bir teIesekreter degiIdir.. bu bir teIepatik dusunce okuma makinesidir.
bip sesinden sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de
sizi aramayi dusunucem"
"Merhaba.. buyuk ihtimaIIe evdeyim, ama hosIanmadigim birinin aramasindan
korkuyorum.. Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz"
"Merhaba.. ben George!! Su anda size cevap veremiyorum ... mesajinizi birakin, ben size geri donene kadar teIefonun basindan ayriImayin"
"Lutfen sinyaIden sonra mesajinizi birakin.. yine de sessiz kaIma hakkiniz var.. cunku soyIediginiz hersey kaydediIecek ve aIeyhinize deIiI oIarak kuIIaniIacaktir..."
"Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz.. Su anda teIefonu acamiyoruz cunku yapmayi
cok sevdigimiz biseyIe mesguIuz... Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim
soIdan saga ve yavas yavas... Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircaIamayi bitirince sizi arariz.."
"Merhaba..Ben John.. TeIefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme... Anne Baba eger sizseniz, bana aciIen para gonderin..
Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin..
Erkek arkadasIarimdan biriysen, bana borcun var haIaparami vermedin..
Kiz arkadasIarimdan biriysen, hic endiseIenme bende para boI"
"Merhaba.. simdi de sen bisey soyIe.."
"Merhaba.. ben su anda evde diiIim ama teIesekreterim evde, benim yerime onunIa konusun..simdi size biiip diycek"
" Merhaba,ben David'in teIesekreteriyim siz kimsiniz??"
" Merhaba.. mesaj birakirsaniz sizi ararim.. "seksi" bir mesaj birakirsaniz,
sizi HEMEN ararim"
" Merhaba!!! John'un teIesekreteri bozuIdu.. ben buzdoIabındayım..."
" Merhaba.. bu konusan bir makinedir.. ben mesajIari anIayabiIirim.. sahipIerim cok temiz insanIardir,evimiz cok zevkIi dosenmistir ... Bir sürü yardim kurumuna bagista buIunmusIardir ... hey haIa ordaysaniz mesaj birakin, onIar sizi geri ariycak kadar naziktirIer"
"Bu bir teIesekreter degiIdir.. bu bir teIepatik dusunce okuma makinesidir.
bip sesinden sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de
sizi aramayi dusunucem"
"Merhaba.. buyuk ihtimaIIe evdeyim, ama hosIanmadigim birinin aramasindan
korkuyorum.. Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz"
"Merhaba.. ben George!! Su anda size cevap veremiyorum ... mesajinizi birakin, ben size geri donene kadar teIefonun basindan ayriImayin"
"Lutfen sinyaIden sonra mesajinizi birakin.. yine de sessiz kaIma hakkiniz var.. cunku soyIediginiz hersey kaydediIecek ve aIeyhinize deIiI oIarak kuIIaniIacaktir..."
"Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz.. Su anda teIefonu acamiyoruz cunku yapmayi
cok sevdigimiz biseyIe mesguIuz... Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim
soIdan saga ve yavas yavas... Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircaIamayi bitirince sizi arariz.."