Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekineziye Yeni Başlayacakların Yapması Gerekenler

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Telekineziye yeni başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlarımız genelde ne yapacaklarını tam olarak bilemedikleri için sağında solunda kim varsa sorarlar.Bu arkadaşlarımızn işlerini kolaylaştırmak için yeni başlayanların ne yapması gerektiğini bu konuya yazdım.
Adımda Telekinezi
1.Adım
--İnanın!Önce telekineziye inanmalısınız...Unutmayınız ki bu kanıtlanmış bir bilim dalıdır.İnanmak ve ya inancınızı kuvvetlendirmek için video izleyin.telekinezi videosu.
2.Okuyun
--Evet evet okuyun.Telekineziyle ilgili herşeyi okuyun.Hemde herşeyi okuyun.
3.Mantığını Kavramaya Çalışın
--Telekinezinin herşeyini bilmektense mantığını kavramak yeterlidir
4.İlk Çalışmanız Ne Olmalı
--İlk Çalışmanız:Yatağa uzanın.Gözlerini kapatın.Bulunduğunuz odadan size mükemmel bi enerjinin aktığını ve kafanızın 2 cm üstünde biriktiğini imajine edin.Ardından biriken enerinin vucudunuza yayıldığını düşünün.Bu aşamalarda karıncalanma, yanma, yerine göre kramp hissi yaşanabilir.Korkmayın telekineziden şu ana kadar kimse ne hasta olmuş ne de ölmüştür...
5.İlk Çalışmayı 3 gün boyunca düzenli yapın.
6.İkinci Çalışma: Elinize bir şişe kapağı alın.Kapağın içi size bakacak şekilde masaya koyun ve tam karşısına oturun.kapağa biraz üstten bakacak şekilde açılı oturun.ellerinizi kapağın etrafına siper edip enerjinizin ona aktığını imajine edin.Bu çalışmayı 3 ay boyunca her gün günde yarım yada 1 saat yapın.
7.Artık hazırsınız.Psi wheel deneyin.Ardından Psi ball ve daha değişik çalışmalar deneyebilirsiniz...

Alıntıdır.

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Telekinezi uzaktan eller veya gözlerle maddeyi harekete geçirme sanatıdır.Bir ara o çok meşhur olan Çatal kaşık bükme olayları bu mevzuya giriyor ama asıl konu çatal kaşık bükme değildir :) İnsanın vücudunda var olan akımı bir maddeye aktarmasıdır. O madde de bozulmalar değişiklikler meydana getirmesi.Beyin gücü ile de olur bu. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Telekinezi uzaktan eller veya gözlerle maddeyi harekete geçirme sanatıdır.Bir ara o çok meşhur olan Çatal kaşık bükme olayları bu mevzuya giriyor ama asıl konu çatal kaşık bükme değildir :) İnsanın vücudunda var olan akımı bir maddeye aktarmasıdır. O madde de bozulmalar değişiklikler meydana getirmesi.Beyin gücü ile de olur bu. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Bu harıka.. Rabbımın Verdıgı bır guc olsa gerek .. TV programlarında cıkmıstı denk gelmıstım ızlemıstım..nasıl OOluyor bunlar aklım ermıyo ...

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Kesinlikle. Bu bir kaç günde olan bir şey değil.Fakat bazılarında doğuştan olabiliyor.Ama gerekli ve özenli çalışmayla gerçekten yapılabilecek şeyler. Beyin çok gizemlidir :) Şaşırmamak gerek :)

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Denedim tabiki.Ama düzenli çalışma gerekli bunlar kolay şeyler değil. Farkındalık gerekir.Meditasyon yapmak gerekir.Auraları açmak gerekir :) Çok şey gerekir :D Bazıları da doğuştan bi kaç çalışmayla yapar :) Düzenli çalışmayla olur :D

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Olmadı :D İnsanlar yıllarını veriyor buna :) olması kolay değil :D

Üst Alt