Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Telefonu karıştıran sevgili

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Ağzına kürekle vurulası insandır. Basitliğin dibidir. Guvenmiyorsan kapı orada denip acilen yol verilmelidir...

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
telefon karıştırmak, kişinin öncelikle ve büyük oranda kendine karşı duyduğu özgüven eksikliği ile alakalıdır.. ikinci olarak tabi ki karşısındakine de duydugu güven eksikliğidir.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
saphira kısaca diyo ki özgüven eksikliği .d

tuşlu telefon kullanın ey insanlar, bilesiniz ki sizin için en hayırlısı budur .d pis gıcık aptuuual teknoloji :p

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Karıştırırım nokta.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Bırak kurcalasın..Zaten bişey saklamıyosan kurcalamasına müsade edersin..Ama malesef günümüz Türkiyesinde herkes çok eşli ve herkes birbirinden birşeyler sakliyor..Saçmalıklara bakar mısınız yok sen bana neden görüldü attın yok sen neden kurcaladın ... Yediğiniz haltları görmelerini istemediğiniz için ENİGMA tarzında şifreler ve desenler yapıyorsunuz..Yalan mı Doğru...

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Bir insana güvenmek cinsiyetten bağımsız şekilde artık çok zor..

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Bu sizin fikriniz..Kişinin kendisine güveni yoksa , zaten başkasına güvenemez..Kendini eksik hisseden ve iyi yetiştiremeyen insan davranışları diyelim buna..
Buda sizin fikriniz. İnsanın kendine güvenmesi ile başka bir insana güvenmesi birbirinden bağımsız şeyler.
İnsanın kendini eksik hissetmesi yada iyi yetişmemesi, birçok şeyi etkiler ama bu karşı tarafa güvenmeme konusunda çok belirleyici bir faktör değildir diye düşünüyorum.
Ancak sizin de ne demek istediğinizi anlıyorum..

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Buda sizin fikriniz. İnsanın kendine güvenmesi ile başka bir insana güvenmesi birbirinden bağımsız şeyler.
İnsanın kendini eksik hissetmesi yada iyi yetişmemesi, birçok şeyi etkiler ama bu karşı tarafa güvenmeme konusunda çok belirleyici bir faktör değildir diye düşünüyorum.
Ancak sizin de ne demek istediğinizi anlıyorum..

Kelimelere fazla dökemeden anlatmak ve karsıdakinin bunu anlayabilmesi kadar güzel ne oLabilir ki..

Anlayışınıza Teşekkürler..

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
s-6b04acc1e4a63fe698533a344c8ee0817955f13c.jpg

Üst Alt