-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler:
1 tavuk göğüs eti
2 patates
1 havuç
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1/2 demet maydanoz
1 çay bardağı mısır
Tuz karabiber
Yapılışı:
1 tavuk göğüs etini haşlayın. Küp doğranmış 2 patates ve 1 havucu ilave edin. Didiklenmiş tavuk 1 çay bardağı haşlanmış bezelye 2 patates 1/2 demet kıyışmış maydanoz 1 havuç 1 çay bardağı mısır tuz ve karabiberi ekleyin. Karışımı tepsiye yayın. Sos tenceresine tereyağı alın. Un ekleyip biraz kavurun ve tavuk suyunu ilave edin. Karışımın üzerine yayın. 1 su bardağı rendenmiş kaşar peynirini ilave ederek fırına verin.