- Konum
- İstanbul
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Tem 2013
-
- Mesajlar
- 813
-
- MFC Puanı
- 14
malzeme miktarı isteğe göre ayarlanabilir
tavuk göğüs eti ( tuz, karabiber, kimyon, kekik, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile marine edilmiş)
makarna
üzerine sarımsaklı yoğurt
tereyağı
nane
kırmızı toz biber
Çok ince şeritler halinde kesilip marine edilen tavuklar kızdırılmış tavada çok az yağla sotelenir. Diğer tarafta makarna haşlanıp süzülür (haşlama suyuna çok az sıvı yağ eklenir). Haşlanan makarna servis tabağına alınır ve üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür. Tereyağında nane ve toz biber yakılıp makarna üzerine gezdirilir. Tavuk dönerle servis edilir. Afiyet olsun
tavuk göğüs eti ( tuz, karabiber, kimyon, kekik, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile marine edilmiş)
makarna
üzerine sarımsaklı yoğurt
tereyağı
nane
kırmızı toz biber
Çok ince şeritler halinde kesilip marine edilen tavuklar kızdırılmış tavada çok az yağla sotelenir. Diğer tarafta makarna haşlanıp süzülür (haşlama suyuna çok az sıvı yağ eklenir). Haşlanan makarna servis tabağına alınır ve üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür. Tereyağında nane ve toz biber yakılıp makarna üzerine gezdirilir. Tavuk dönerle servis edilir. Afiyet olsun