- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79

Malzemeler
8 adet taş kadayıf
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
2 çorba kaşığı hindistancevizi
1 su bardağı çırpılmış kremşanti
1 adet kivi
...
Taş Kadayıfı Tarifi
Kadayıfların kenarını çıkarın.Yumurtaya bulayıp kızartın.
2 Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
3 Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir.