Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tarihteki Hangi Zaman Dilimine Aitsiniz?

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
ben kesin firavundum :D

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Siz Atatürk dönemine aitsiniz!

Siz tam bir cumhuriyet hanımefendisi/beyefendisiniz. Bir Avrupalı kadar şık ve klas ve bir zeybek kadar Anadolulu ve yiğitsiniz; Tüm dünyayla savaşacak kadar gözü kara; bir milleti baştan yaratacak kadar çalışkan ve ileri görüşlüsünüz. Aydınsınız tek kelimeyle: zihniniz en berrak ırmak kadar duru. Size saygı duymamak elde değil. Kuvvetle muhtemel en sevdiğiniz şarkıysa şu: Bülbülüm Altın Kafeste

Aynı ben :p

Patron

Ne eksikse sen tamamla.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Şimdiki zamana aitsiniz dedi ama :D Atatürk ,Göktürkler yada Peygamber Efendimiz dönemi zamanında yaşamak isterdim.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Atatürk Dönemine aitmisim
ac54218349c542a7b8d40943fe1ca752.jpg

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Siz şimdiki zamana aitsiniz!

Siz tam tamına bugüne aitsiniz. "Eski devrin" insanıyım diyen zaten tek kelimeyle başarısız insandır. Onlar düşledikleri devirde olsalardı, o zamanda da yapamazlardı zaten. Bir kere siz modersiniz, trendleri de iyi bilirsiniz ve yeniliklere oldukça açıksınız. Son olarak hayatınızdan "keşke"yi çoktan atmışsınız. Asla geriye bakmıyorsunuz bu yüzden; daima ileriye, hep ileriye!

:rolleyes:

Üst Alt