İşte istediğim üye gelmiş bana. Açıkçası kendisiyle pek muhabbetim yok. Yazacaklarım tamamen gözleme dayalı.
Gözlemleyebildiğim kadarıyla sabit fikirli, dediğim dedik ben bilirimci emekli admin. Normal şartlar altında yüzünüze bile bakmaz. Yani bi mesaj atarsınız bekle ki cevap gelsin. Ama kendi özel işlerini ilgilendirecek bi mevzuysa saniye dolmadan cevap atar. Bu yüzden insana kullanılmışlık duygusunu yaşatır. Yani şahsım adına yaşadım.
Onun dışında beni admin yapmamakta direten bir şahsiyet. Bu da sabit fikirli olduğu gerçeğinden kaynaklanıyor. Ama bu konu üzerinde uğraşmayı sevdiğim de bir gerçek şimdi :tipik:
MrLegend seninle yıldızımız hiç barışmadı ve barışmayacak bi kere frekans farkımız var. Bi keresinde sana ruh ikizim dedimdi o zamanlar çok tanımıyordum. Yeniliklere açık biri gibi göründün gözüme. Ne zamanki sen benim isyanımı görmedin işte o vakit bittin :tipik:
Neyse bu kadar sitem yeter. Olumlu yanları; sabırlı biri. Hayranım bu sabrına. Internet ile ilgili hayalleri var umarım bir gün gerçekleştirir.. Bi de konu ve yorum silinmesine karşı.. Bu en sevdiğim huyu.
Saygılar adminim.
Liya ?