Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

ipek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Beni çok merak etmesiyle ve bir türlü çözememesiyle tanıdığım üye:) :)

@Mavi..

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
İşte istediğim üye gelmiş bana. Açıkçası kendisiyle pek muhabbetim yok. Yazacaklarım tamamen gözleme dayalı.
Gözlemleyebildiğim kadarıyla sabit fikirli, dediğim dedik ben bilirimci emekli admin. Normal şartlar altında yüzünüze bile bakmaz. Yani bi mesaj atarsınız bekle ki cevap gelsin. Ama kendi özel işlerini ilgilendirecek bi mevzuysa saniye dolmadan cevap atar. Bu yüzden insana kullanılmışlık duygusunu yaşatır. Yani şahsım adına yaşadım.
Onun dışında beni admin yapmamakta direten bir şahsiyet. Bu da sabit fikirli olduğu gerçeğinden kaynaklanıyor. Ama bu konu üzerinde uğraşmayı sevdiğim de bir gerçek şimdi :tipik: MrLegend seninle yıldızımız hiç barışmadı ve barışmayacak bi kere frekans farkımız var. Bi keresinde sana ruh ikizim dedimdi o zamanlar çok tanımıyordum. Yeniliklere açık biri gibi göründün gözüme. Ne zamanki sen benim isyanımı görmedin işte o vakit bittin :tipik:
Neyse bu kadar sitem yeter. Olumlu yanları; sabırlı biri. Hayranım bu sabrına. Internet ile ilgili hayalleri var umarım bir gün gerçekleştirir.. Bi de konu ve yorum silinmesine karşı.. Bu en sevdiğim huyu.
Saygılar adminim.

Liya ?

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Kerolayn tam bir baş belasıdır :tipik:
Gafası dadlıdır, sinirliyken bulaşmazsan Gül gibi geçinir gidersiniz :tipik: ha bi de FeneR takıntısı vardır, özellikle sonraki r'ye.. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar zaten zamanla tanırsın :tipik:

Kral ?

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Kerolayn tam bir baş belasıdır :tipik:
Gafası dadlıdır, sinirliyken bulaşmazsan Gül gibi geçinir gidersiniz :tipik: ha bi de FeneR takıntısı vardır, özellikle sonraki r'ye.. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar zaten zamanla tanırsın :tipik:

Kral ?

Batuhan

Mizahşör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
stigmata : abimdir iydir kaliteli bir insana benziyor ;)
keroLayn :D ? (dur bide mizahımı yapayım Kezolaynn :D :D:D:D:D:D:D)

Üst Alt