Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Taksim Trio Albüm Lansmanı

Kunduz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Tarihler: 14 Nisan 2013 Pazar ~ 14 Nisan 2013 Pazar
22:00
Adres: Jolly Joker Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul
Ücret: Vip - 56.00 TL Normal - 28.50 TL
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, Konser, futbol, spor ve sanat biletleri | Resmi Biletix Sitesi, mekan gişe
Telefon: 0212 249 07 49
Faks: 0212 251 77 63
Web Adresi: Jolly Joker Istanbul

Çalgılarına aşık üç müzisyen; klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, bağlamacı İsmail Tunçbilek ve kanuncu Aytaç Doğan Taksim Trio projesi'nin heyecanını Jolly Joker İstanbul'da yaşıyor...

Sayısız konserde sahne tozu yutan, sayısız albümde stüdyo havası soluyan üç tutkulu virtüöz Taksim Trio adını verdikleri bu yeni yolculuklarında altında farklı dünyaları buluşturan zarif sesleri kulaklarımıza ve ruhumuza taksim ediyor; toplumlara, tarihlere, kültürlere mal olmuş eserleri kendi meşreplerince doğulu duyguların eleğinden geçiriyor. Olgunluk dönemlerinin yansıması olan Taksim Trio'da üç usta tek bir nefes, tek bir ruh ortaya koyuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

www.facebook.com/taksimtrio

22176010151585559028690.jpg

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Yalan Dünya , Unutamadım ve Sevda Değil en sevdiğim çalışmalarıdır. Fırsatınız olursa konserlerine gitmenizi tavsiye ederim.

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
forumda bu adamlarin sarkilarini bilip takip eden birini ilkez goruyorum. sana imzali album alacagim.

konserine gittin mi hiç ? performansları cok iyi Kadıköy sahnede çalmışlardı birkez ona katılmıştım , adamlar çalıyor sen bağıra bağıra sarkı soyluyorsun böyle bir zevk yok. şiddetle tavsiye edilir.

Kunduz imzalı albümünü bekliyorum:)

Kunduz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
konserine gittin mi hiç ? performansları cok iyi Kadıköy sahnede çalmışlardı birkez ona katılmıştım , adamlar çalıyor sen bağıra bağıra sarkı soyluyorsun böyle bir zevk yok. şiddetle tavsiye edilir.

Kunduz imzalı albümünü bekliyorum:)

halledicem yakında bir araya gelecegiz. o zaman ismine imzali alacagim.

Üst Alt