Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Takı Sırası

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Düģünlerin olmazsa olmazı takıdır.
Gönlünüzden ne koparsa yada onlar sizin dügünde kaç para taktılarsa ( valideler bu konuları çok iyi takip ederler :D ) ona göre altın olur para olur hediye etmek için girilen kuyruktur.
Ben bekleyip en son rahat rahat takı takma taraftarıyken bizimkiler ısrarla kuyruğa sokarlar.:y
Yahu hem para veriyorum hem kuyruğa giriyorum.
Hem en son gidince paranın değerimi düşüyor :honk:

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Kim ne kadar takacak acaba diyerek meraklı melahatların göz süzdüğü sıradır.

Ayrıca daha önce konuştuğumuz gibi, bu meraklı melahatlar uzuun uzuuun bu sırada ki insanları süzerek, bugün kim ne giymiş, kaşı gözü nasıl olmuş diyerek bakarlar, hatta insanların ayakkabı numaralarını bile tahmin etmeye çalışılan yer olarakta tabir edilebilir. :sawyer

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Hepsi birbirini süze dursun o dügünde gaynananın tek düşündügü dügün sonunda gelinde kaç kilo altın oldugudur :D :D

7vjL1P.jpg

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Söyle bir şey demeliyim. Sanırım en büyük hayal kırıklığı yaşadığım olaydı. Özellikle idari kısmın verdiği parayı görünce;
"Yok artık" dedim. Hani paraları olmama ihtimali sıfırdı.
Adamların içinden gelmemiş demek ki.
Ama ben ne yaptım;
Sevdiğim ve değer verdiğim için altınımı taktım bebişlere de hediye de aldım hem de her birine. Tabi birbirinden haberleri yok.
Ben gelenek ve görenek olaylarına takıntılıyım. Ne yapayım.
Hı küstüm mü, kırıldım mı?
Yoo canları sağolsun, ne ben zengin olurdum ne de onlar fakir.
Hea, sağolsun ayrıca meclisimde bulundular.

Bkz: Düğün-Nişan da 30 TL takan adamın dramı
Bkz: Düğünde takıya zorlamak
Bkz: Takısız düğüne gidememek

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
İyiki annem var yahu hep o takıyor ben takamam utanırım zaten :)

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Eveeeet, hayatımda ilk defa dün yaptığım olaydır. Utana sıkıla, milletin bön bön süzmesi sırasında büyüklerin ittirmesiyle düştüğüm durum. Çok berbat bi tecrübeydi. :sawyer

Üst Alt