Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

T.C. Kimlik Numarasının son rakamına göre kişiliğiniz?

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810

T.C. Kimlik Numarasının son rakamına göre kişiliğiniz?

Artık T.C Kimlik Numaranızın son rakamlarıyla kişilik belirlenmesi yapılıyor... : )))

son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!

son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardır arkadaşlık kurulabilirler herkesi dinlerler

son rakamı 2 olanlar: acayip güleç,sempatik,inatçı,komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyor

son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!

çünkü altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmaz..

son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyip onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler

son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum ya...çokk acayip ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler:

son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk, cesaretli, ciddi ,,,acayip tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler...

Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! aklı başında ağır başlı hoşlardır...

son rakamı 8 olanlar: delikanlı bunlara denirr beee!

son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar...

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!

Çok karanlık bir insanım galiba ben

Üst Alt