-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler
2 Su bardağı Et Suyu
1 Adet Havuç
1 Adet Kereviz
1 Adet Kuru Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Patates
2 Adet Pırasa
2 Diş Sarımsak
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Su bardağı Süt
Kararında Karabiber, Tuz
Hazırlanışı
Soğanı, sarımsağı ve pırasanın beyaz kızmını ince doğrayıp, yağ karışımında soteleyin. Küçük küpler halinde doğradığınız patatesi, havucu ve kerevizi de ilave edip, bir süre daha sotelemeye devam edin. Suyunu ve tuzunu da ilave edip, sebzeler yumuşayıncaya dek pişirin. Çorbanın suyundan alıp, süt ile ılıtıp ve yavaşça karıştırarak çorbaya ekleyin. Bir taşım kaynatıp, karabiberini ekleyerek ocağın altını kapatın. Afiyet olsun.