Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye oldu mu? Survivor Barış'ın kararı

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın sakatlığı üzerine açıklama yaptı. Ilıcalı "Senin durumun belirsiz. 3 hafta ayağının üzerine basamayacaksın" diyerek Survivor Barış'ın durumunu açıkladı. Survivor Barış ise hissettiklerini ve ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki kararını açıkladı.

Survivor Barış'ın sakatlığı gündemde... Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı'nın kararı ne oldu? Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın sakatlığına dair açıklama yaptı. Barış Murat Yağcı'ya sakatlığı sebebiyle yarışmaya devam etmek isteyip istemediğini sordu.

Survivor'ın 60. bölümünde Acun Ilıcalı "3 hafta ayağının üzerine basamayacaksın! Senin durumunun geleceğinde bir belirsizlik var. Şimdi bunları değerlendirsek... İstersen ayrılabilirsin. Devam da edebilirsin. Ya da gelecek haftalarda bırakabilirsin. Survivor'da parkurlarda koşamayacak olman durumda yarışmaya devam edemezsin. Şimdi seni dinlemek istiyorum" dedi.

Barış Murat Yağcı Acun Ilıcalı'ya şu yanıtı verdi:

"Elenmeyi bu şekilde kendime yakıştırmıyorum. Hedeflerim var. Hızlı toparlayabileceğime inanıyorum. Survivor All Star'daki hayatımı sürdürmek istiyorum. Performansımı artırdığım bir dönemde böyle bir şey yaşamam motivasyonumu düşürdü. Hikayemin bitmesini istemiyorum. O yüzden hem sizden hem de arkadaşlarımdan 2-3 hafta kendimi gözlemlemek istiyorum."

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450
Bu adamı elemezler oy potansiyeli yüksek biri ve birçok kişide görüntüye göre izlediği için Barış kalır??

Ragnar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
O kadarını bilemem eskiden seyrederdim hep şimdilerde arada bakıyorum

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450
Arada bakıyorum demek bakıyorum oluyor işte??
Ben de izlediğim için bilmiyorum haber okuyoruz neticede??

Ragnar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Hep öyle olur zaten yapmıyoruz ama duyuyoruz misali :D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450
İzlesem saklamam ki kim ne karışır da kitap yetiyor bide google amca ???

Üst Alt